Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά και πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος χαροπαλεύει

Σοκάρουν οι πληροφορίες για την αιματηρή απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία στην οδό Κηφισού στην Κάτω Κηφισιά στις 5.15 τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας.

Οι δράστες παραβίασαν κάποια από τις πόρτες του σπιτιού, το οποίο δεν διέθετε συναγερμό, και εισήλθαν στο εσωτερικό και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού όπου κοιμόταν ο 52χρονος με την σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό οι δράστες που ήταν δύο φορούσαν κουκούλες και έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όταν βρίσκονταν ήδη στο υπνοδωμάτιο.

Όταν εκείνος κατάλαβε την παρουσία τους πάλεψε με τον έναν ο οποίος τον χτυπούσε με σίδερο στο κεφάλι. Στη διάρκεια της συμπλοκής ο δράστης πυροβόλησε τον επιχειρηματία δύο φορές από κοντινή απόσταση στην πλάτη.

Το θύμα έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα.

Την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού ο γιος του ζευγαριού ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να κλέψουν κάτι ενώ η σύζυγος και ο γιος δεν έχουν δώσει ακόμη κατάθεση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *