Λιοντάρι έκανε βόλτα με… αγροτικό!

63Λιοντάρι έκανε βόλτα με… αγροτικό!Πήραν την τρομάρα της ζωής τους! Ο λόγος για τους τουρίστες οι οποίοι έντρομοι είδαν ξαφνικά ένα τεράστιο αρσενικό λιοντάρι να πηδάει στο αγροτικό όπου επέβαιναν και να κάθεται στην καρότσα σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Κατά τη διάρκεια σαφάρι στη Νότια Αφρική, το κομβόι των αυτοκινήτων με τους τουρίστες έκανε την καθορισμένη διαδρομή, στο πάρκο άγριας ζωής του Γκαουτένγκ.

Όλα πήγαιναν ρολόι, με τους τουρίστες να απολαμβάνουν τη διαδρομή και να θαυμάζουν τη φύση. Όμως ένα μεγάλο λιοντάρι πλησίαζε σιγά σιγά το κομβόι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τουριστών, έκανε κύκλους γύρω από το όχημα μυρίζοντας τις ρόδες και αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην καρότσα για μια… βόλτα!

Μετά από πέντε λεπτά φαίνεται πως ο «βασιλιάς» των ζώων βαρέθηκε τη βόλτα και με ένα σάλτο πήδηξε από την καρότσα και επέστρεψε στην αγέλη του.

Τις φωτογραφίες «τράβηξε» η 48χρονη Laura Botes, η οποία εργάζεται στο πάρκο άγριας ζωής στο Γκαουτένγκ, όπου ζουν λιοντάρια. Η Botes καθόταν στο ακριβώς από πίσω όχημα, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να βλέπει κατευθείαν το περίεργο λιοντάρι και να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η «επίσκεψη» του λιονταριού πραγματοποιήθηκε το 2011 και η Botes αποφάσισε μετά από τρία χρόνια να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο Facebook.

Η ίδια στο ποστ της αναφέρει τα εξής: «Το όχημά μου ήταν πίσω από το άσπρο αγροτικό. Είδαμε μια αγέλη με λιοντάρια και σταματήσαμε για να τα φωτογραφίσουμε. Λίγα μέτρα πιο κάτω μια λιονταρίνα έπινε νερό από μια μικρή λακούβα, όταν την πλησίασε ένας αρσενικός και άρχισε να την διεκδικεί. Αυτή το έβαλε στα πόδια και εκείνη τη στιγμή ο αρσενικός είδε το λευκό αγροτικό. Σιγά σιγά πλησίασε το όχημα και άρχισε να το μυρίζει. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων πήδηξε στο αγροτικό και άρχισε πάλι να μυρίζει. Στο όχημα επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα οι οποίοι έντρομοι κοιτούσαν το ζώο, ενώ είχαν κολλήσει το πρόσωπό τους στο τζάμι που έβλεπε στην καρότσα. Δεν έκαναν καμία κίνηση και το λιοντάρι μετά από περίπου πέντε λεπτά κατέβηκε».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *