Μάρκο Λιβάγια: “Ο Κωστένογλου μου δίνει περισσότερη ελευθερία”

Μάρκο Λιβάγια: "Ο Κωστένογλου μου δίνει περισσότερη ελευθερία"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Κωστένογλου ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επισήμανε πως ο "Κωστέ" έχει αλλάξει πολλά και στον ίδιο προσφέρει περισσότερη ελευθερία.

Το καλό κλίμα στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ, έπειτα από την αλλαγή προπονητή φαίνεται και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Η Ένωση επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, Μάρκο Λιβάγια μίλησε για το δύο στα δύο της ομάδας του, τον νέο προπονητή και το ρόλο του εντός του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, για το θετικό αποτέλεσμα σχολίασε: "Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα".

Σχετικά με τον Νίκο Κωστένογλου είπε: "Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο".

Αναφορικά με το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Παναιτωλικό: "Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, ο Μάρκο Λιβάγια απάντησε για τη σχέση του με τον Νίκο Κωστένογλου και το ρόλο του χορτάρι: "Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία".

Διαβάστε ακόμα
ΑΕΚ: Γιώργο, πίστεψέ το

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *