Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η νταντά του Άρτσι, έφυγε και η μητέρα της για Αμερική

Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η νταντά του Άρτσι, έφυγε και η μητέρα της για Αμερική

Τι συμβαίνει με τη δούκισσα του Σάσσεξ και φαίνεται να μην την αντέχει κανείς;

Πριν 20 περίπου ημέρες – και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου – η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κράτησαν στην αγκαλιά το γιο τους Άρτσι. Δύο ημέρες μετά, το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νεογέννητου βασιλικού μωρού κι έκτοτε επικράτησε μία ησυχία γύρω από την οικογένεια του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ. Μέχρι που έγινε γνωστό πως παραιτήθηκε η νταντά του Άρτσι, δύο μόλις εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με το αυστραλέζικο περιοδικό New Idea, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού της, και σύμφωνα με πηγή του παλατιού, η πρώην ηθοποιός προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με το νεογέννητο Άρτσι. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει φτάσει στο σημείο να είναι control freak και να μην επιτρέπει σε κανέναν να είναι μόνος με τον γιο της, για αρκετή ώρα.

Η συμπεριφορά της Μαρκλ φαίνεται πως έφερε στα όρια τη νταντά η οποία υπέβαλλε την παραίτησή της, αλλά και τη μητέρα της, Ντόρια που αναχώρησε για την Αμερική. Όπως αναφέρει στο περιοδικό η ίδια πηγή: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H μαμά της ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο στα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως το ζευγάρι το μόνο που το απασχολεί, είναι η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους. Γι’ αυτό και είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν τη νέα μαμά, αλλά εκείνη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παραιτείται άτομο από το προσωπικό της Μαρκλ, από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, μέσα σε έναν χρόνο έχουν παραιτηθεί τόσο η υπεύθυνη ασφαλείας της, όσο και η στιλίστριά της, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για παράλογες απαιτήσεις της πρώην ηθοποιού, αλλά και για μία συμπεριφορά που δεν την αντέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *