Μένιος Φουρθιώτης: Τί λέει για την Τζούλια Αλεξανδράτου, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ

1Ο Μένιος Φουρθιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο People Greece και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούκλα και μίλησε για όλα με ειλικρίνεια και μας επιτρέπει να γνωρίσουμε μια πτυχή του καλά κρυμμένη.

Μεταξύ άλλων βέβαια, ο Μένιος Φθουριώτης μίλησε για την Τζούλια Αλεξανδράτου, για το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και πολλά ακόμα.

Σε σημείο της συνέντευξης τους, ο Μένιος
Φθουριώτης είπε «Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους αν­θρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δεν μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει το δικό του δρόμο».

Ως γνωστών, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι για τον Μένιο Φθουριώτη. Με αφορμή αυτό το παλιό ‘δέσιμο’ ερωτήθηκε «Τελικά, πώς ήταν η Τζούλια στην καθημερινότητά της;» και απάντησε «Η Τζούλια ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, με αι­σθήματα, της έλειπε όμως η αγάπη. Οφείλω να πω ότι δεν είχε καμία σχέση με το τηλεοπτικό προϊόν που έβλεπαν όλοι».

Επίσης, ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας «Του επισημαίνω πως εκείνη την εποχή είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, κάτι που οι περισσότεροι απέδιδαν σε κατανάλωση αλκοόλ
και άλλων απαγο­ρευμένων ουσιών». «Δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, διότι, όταν γνώρισα την Τζούλια, όλα αυτά που αναφέρεις υπήρχαν ήδη στη ζωή της».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *