Τελευταία Νέα

«Μαμά! φωνάζουν Αλάχ Άκμπαρ και έρχονται προς τα εδώ»

33Ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό κανάλι 9News καταγράφει φοβισμένους Ιρακινούς, όταν ένα κομβόι με φορτηγά τζιχαντιστών πλησιάζει το σπίτι τους.
Το τηλεοπτικό κανάλι 9News έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι περιοχής στο Ιράκ κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη. Οι Ιρακινοί ακούγονται τρομοκρατημένοι στο βίντεο καθώς βλέπουν να περνά ένα κομβόι με φορτηγά του Ισλαμικού Κράτους πολύ κοντά από το απομονωμένο τους σπίτι.

Η ακριβής περιοχή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά στο βίντεο ακούγονται οι τρομαγμένες φωνές των ενοίκων του σπιτιού καθώς βλέπουν ένα μεγάλο κομβόι με φορτηγά γεμάτα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να πλησιάζει.

isis-truck-convoy-anbar-province

Ένας από τους κατοίκους του σπιτιού αποφασίζει να καταγράψει με κάμερα τους τζιχαντιστές, που επελαύνουν με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή, τραγουδώντας και κρατώντας τις χαρακτηριστικές μαύρες σημαίες τους, ενώ σηκώνουν σύννεφα σκόνης στο πέρασμά τους.

Οι απελπισμένες φωνές ενός άντρα μέσα από το σπίτι που ρωτά: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτό;», καλύπτονται από άλλες φωνές μελών της οικογένειας, μέχρι που η οθόνη μαυρίζει και το γύρισμα διακόπτεται βιαστικά…

Όπως μετέδωσε το 9News η τύχη ήταν με το μέρος των Ιρακινών κατοίκων του σπιτιού αφού οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πέρασαν από δίπλα τους αλλά δεν τους πείραξαν.
Το βίντεο εχει αφαιρεθεί απο το διαδίκτυο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *