Μαρτίνς: “Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα”

Μαρτίνς: "Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι ήταν αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία (1-1) στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τη φάση που ζητούν πέναλτι οι ερυθρόλευκοι και την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, χαρακτήρισε αρνητικό το αποτέλεσμα.

"Για εμάς είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι συνολικά μπήκαμε δυνατά στο πρώτο τέταρτο, αλλά κάναμε λάθος ν' αφήσουμε χώρους στον ΠΑΟΚ και του επιτρέψαμε να πάρει τον έλεγχο. Δεν είχαμε ιδέες, ήταν ισορροπημένο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο Ολυμπιακός υπήρχε στο γήπεδο, βάσει εικόνας δικαιούμασταν να νικήσουμε. Δεν ήταν μόνο θέμα ιδεών, αλλά και θέμα ψυχολογίας. Κάναμε κακή διαχείριση".

Για τη φάση του πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Δεν είναι μόνο λάθος του διαιτητή, αλλά και το VAR. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω. όταν μια φάση δεν την βλέπει ο διαιτητής, δεν τη βλέπει και το VAR. Τι να πω, μιλάει η εικόνα".

Για την αλλαγή εικόνας: "Την αποφασιστικότητα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έπρεπε να έχουμε σε όλο το ματς. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα γρήγορο τέμπο, αλλά σε αυτό πρέπει να βοηθά και ο διαιτητής και να μην διακόπτει τόσο συχνά το ματς".

Για τη μάχη του τίτλου: "Tο πρωτάθλημα είναι δύσκολο, σκληρό, είναι πρώτος στόχος. Έχει ακόμη πολύ δρόμο".

Για το πώς επηρεάζει η Ευρώπη:"Δεν αποτελεί δικαιολογία η Ευρώπη ούτε επηρεάζει το στόχο μας, την Τίτρητ παίξε με πολύ δύσκολη ομάδα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν μας εμπόδια σήμερα να παίξουμε μέχρι τελευταίο λεπτό. δείγμα ότι έχουμε καλούς παίκτες".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *