Μαρτίνς: “Η αποτελεσματικότητα είναι η μεγάλη διαφορά”

Μαρτίνς: "Η αποτελεσματικότητα είναι η μεγάλη διαφορά"

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος επειδή ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τι είπε για Μπα, Μπρούνο και Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολη τη ζωή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πήρε από το πρώτο μέρος προβάδισμα τριών γκολ και δεν προβληματίστηκε έκτοτε. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν ακόμη τρεις βαθμούς στο… σακούλι, αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη μονομαχία με τον Ερυθρό Αστέρα, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του στην τελική προσπάθεια (σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν), ενώ απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με την επανεμφάνιση του Μπρούνο και του Μπα.

– Τι θεωρείτε ότι άλλαξε και ο Ολυμπιακός έφτασε στην πιο εύκολη και πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του;

"Η αποτελεσματικότητα είναι η μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά. Είχαμε τη ψυχραιμία να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις και αυτό έκανε τη διαφορά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας".

– Ελπίζετε ότι αυτό το παιχνίδι θα δώσει ώθηση στον Ολυμπιακό να συνεχίσει ανάλογα εκτός έδρας;

"Νομίζω ότι αυτό ελπίζουμε και αυτό θέλουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Να αποτελέσει οδηγό το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Έχουμε, όμως ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και ίσως οι παίκτες μας ήθελαν να κρατήσουν δυνάμεις γι' αυτό το ματς. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι τελειώσαμε τις φάσεις και κερδίσαμε το παιχνίδι".

– Μετά από τρεις μήνες έπαιξε βασικός ο Μπα και μετά από τέσσερις μήνες έπαιξε ο Μπρούνο. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας και αν θα δούμε κι άλλα παιδιά να παίρνουν χρόνο στο μέλλον;

"Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο για να κερδίσουν τις συμμετοχές. Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά τους. Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μπα και ο Μπρούνο που μπήκε στη θέση του Καμαρά. Ελπίζουμε σε καλή απόδοση από την πλευρά τους για να μπορέσουμε να στηριχτούμε πάνω τους".

– Αν τον Ολυμπιακό στο επόμενο παιχνίδι τον παίξει ο διαιτητής όπως έπαιξε τον Παναιτωλικό πως θα τον χαρακτηρίσει;

"Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Σήμερα δεν βρίσκω κάτι κατακριτέο. Η διαιτησία ήταν φυσιολογική. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσετε;".

– Ο Καμαρά δεν θα έπρεπε να είναι στην κερκίδα;

"Νομίζω ότι με τους καινούργιους κανονισμούς ο Μαντί δεν έπρεπε να αποβληθεί. Αν μιλάμε για τους περσινούς ίσως ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά με τους καινούργιους δεν νομίζω ότι είναι".

– Είχατε βάλει το Μασούρα και το καλοκαίρι σε θέση πίσω από τον επιθετικό και το κάνατε και σήμερα και βγήκε. Είναι κάτι που θα το συνεχίσετε και στα επόμενα παιχνίδια;

"Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και σε αυτή τη θέση. Είναι μία εναλλακτική για εμάς όταν χρειαζόμαστε στήριξη ανάμεσα στις γραμμές. Μετά το 30ο λεπτό όταν είδαμε ότι χρειαζόμαστε στήριξη ανάμεσα στις γραμμές βάλαμε τον Γιώργο σε αυτή τη θέση. Το έχουμε δουλέψει και γι' αυτό τον βάλαμε να παίξει σε αυτή τη θέση".

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *