Μαρτίνς στους παίκτες: “Κάναμε πολλά λάθη”

Μαρτίνς στους παίκτες: "Κάναμε πολλά λάθη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε σε βίντεο τι δεν πήγε καλά εκ μέρους των παικτών του στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε βελτίωση για τη συνέχεια.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο Πέδρο Μαρτίνς παίρνει πάνω του την κατάσταση για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος προπονητής, αρχικά έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Δευτέρα, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν και να κατέβουν οι τόνοι.

Βέβαια, την ίδια ώρα, το τμήμα αναλυτών του Ολυμπιακού δούλεψε σε φουλ ρυθμό, ώστε να παρουσιάσουν στην προπόνηση της Τρίτης, τι δεν πήγε καλά στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι, έδειξε βίντεο στους παίκτες του. Στιγμιότυπα από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και κυρίως με τα λάθη των «ερυθρολεύκων». Βλέπετε, ελάχιστα πράγματα έγιναν σωστά σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Μαρτίνς, θεώρησε πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Ούτε να «δοκιμάσει» τους παίκτες του ψυχολογικά ήθελε μετά από μία ισοπαλία, ούτε τις φωνές να βάλει. Σε ήρεμο τόνο, προσπάθησε να τους εξηγήσει τα λάθη που έκαναν. «Κάναμε πολλά λάθη…», τους επισήμανε χαρακτηριστικά. Αυτός ήταν ο οδηγός. Να καταλάβουν όλοι, τι δεν έκαναν σωστά, ώστε η ομάδα να μπορέσει να πάρει τη νίκη και ένα πολύτιμο τρίποντο, που θα την έφερνε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είδαν το βίντεο με τις φάσεις και σίγουρα συνειδητοποίησαν και μέσω της ανάλυσης, πως έκαναν τα περισσότερα λάθη από τα φετινά τους ματς. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε και στους ίδιους. Ο Μαρτίνς τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στη συνέχεια και να δώσουν το ανάλογο βάρος και στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, περνώντας έτσι το μήνυμα για το ματς του Σαββάτου με τη Λαμία. Σε ένα ματς που θα κάνει αρκετές αλλαγές όπως φαίνεται, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ουσιαστικά, με την κίνηση του Μαρτίνς να προβάλει το βίντεο και να αναλύσει τα λάθη στους παίκτες του, φαίνεται πως δεν ήθελε να περάσει και απαρατήρητο αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Γιατί το ήθελε πολύ και ο ίδιος, αλλά και γιατί θέλει να «χτίσει» για τη δύσκολη συνέχεια. Ειδικά όταν θα υπάρχουν συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πολλές απαιτήσεις μάλιστα και χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες. Ειδικά σε αυτά εντός των συνόρων, γιατί στην Ευρώπη, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα
Ολυμπιακός: Όλα καλά με Μεριά

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *