Μαχαίρωσε το αγόρι της, αλλά το «υπέροχο μυαλό» της την έσωσε από την φυλακή

Σύμφωνα με την Telegraph στα “μαλακά” έπεσε μια φοιτήτρια στο στο κολέγιο Christ Church του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία δικάζεται γιατί μαχαίρωσε τον σύντροφό της στο πόδι. Η 24χρονη Λαβίνια Γούντγουορντ κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών του φίλου της, ο οποίος φοιτά στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια καρδιοχειρουργικής, αφού άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε πολλά επιστημονικά περιοδικά. Η Λαβίνα κατά τη διάρκεια ενός καβγά κι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών φέρεται να πέταξε ένα laptop, ένα ποτήρι και ένα βαζο στον σύντροφο της και τον μαχαίρωσε στο πόδι.
Η Γούντγουορντ βρέθηκε ενώπιον του Βασιλικού Δικαστηρίου της Οξφόρδης και παραδέχτηκε πως προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη στο αγόρι της. Ωστόσο ο δικαστής Ίαν Πρινγκλ είπε πως θεώρησε ότι η επίθεση ήταν «εντελώς μεμονωμένο περιστατικό » και εξήγησει την απόφαση του λέγοντας «Έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Θα ήταν πολύ αυστηρό να στείλουμε αυτή τη νέα και ικανότατη κοπέλα στη φυλακή και να της στερήσουμε το δικαίωμα να διακριθεί στον επαγγελματικό της τομέα. Αυτό που διέπραξε θα την ακολουθεί σε όλη της τη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά και η εν λόγω κατηγορία επισύρει ποινή φυλάκισης, αλλά ο δικαστής εισηγείται να δοθεί χάρη στην εναγόμενη λόγω της εξαιρετικής ακαδημαϊκής της πορείας και σταδιοδρομίας. Το κολέγιο μάλιστα συμφώνησε να δεχθεί πίσω τη φοιτήτρια για να συνεχίσει τις σπουδές τον Οκτώβριο, διότι είναι ένα «υπέροχο μυαλό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *