Μερικά απίστευτα γεγονότα που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

απίστευτα γεγονότα  Το 1965, ένα αγοράκι τεσσάρων ετών παραλίγο να πνιγεί σε μια παραλία, αλλά διασώθηκε από μια γυναίκα που

ονομαζόταν Alice Blaise. 9 χρόνια μετά, αυτό το αγόρι έσωσε έναν άνθρωπο στην ίδια παραλία. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο σύζυγός της Alice Blaise.1.311 άνθρωποι ζουν στην πόλη Verkhoyansk της Ρωσία. Το Verkhoyansk είναι μια πόλη με μέση θερμοκρασία τους -45 ° C όπου ο ήλιος ανατέλλει στις 2 το μεσημέρι και δύει στις 3:30.

Μέσα σε όλα αυτά οι κάτοικοι είχαν και την ατυχία τον περασμένο Ιανουάριο, να δεχτούν επίθεση από μια αγέλη 400 πεινασμένων λύκων .

επίθεση από μια αγέλη 400 πεινασμένων λύκων

 

ελεύθερος σκοπευτής Roza Shanina

 

Έξυπνη, όμορφη και θανατηφόρα η 19 χρόνη ρωσικής καταγωγής ελεύθερος σκοπευτής Roza Shanina είχε 54 επιβεβαιωμένους θανάτους κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Εσείς το ξέρατε ότι η Αιθιοπία έχει 13 μήνες αντί για 12 όπως όλος ο πλανήτης εξακολουθεί να βρίσκεται στο 2005, και γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στις 11 Σεπτεμβρίου;Και όμως!

 

Fast and the Furius Vin Diesel

Όταν ήταν 7 ετών, o Vin Diesel και μερικοί φίλοι του διέρρηξαν ένα θέατρο της Νέας Υόρκης με πρόθεση να το καταστρέψουν!! Αντί να καλέσει όμως την αστυνομία, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου που τους έπιασε στα πράσα τους έδωσε τα σενάρια και τους μοίρασε ρόλους από την νέα θεατρική παράσταση που θα ανέβαζε το θέατρο!! Αυτό έγινε ο πρώτος ρόλος που πήρε ο σκληρός τουFast and the Furius Vin Diesel .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *