Μεταγραφή εν όψει Αρούκα ο Ολυμπιακός

1Μέχρι την Τετάρτη έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός να προβεί σε μια αλλαγή στη λίστα που δήλωσε στην UEFA εν όψει των playoffs του Europa League και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση παίκτη, που θα αγωνίζεται στην επίθεση. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για φορ ή ακραίο, αλλά λέγεται πως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», τρεις περιπτώσεις Τούρκων εξετάζονται με ενδιαφέρον. Ο ένας είναι ο 27χρονος σέντερ φορ Ομέρ Χασάμ Σισμάνογλου, σκόρερ στο φιλικό που έδωσαν προ ημερών οι δύο ομάδες. Ο γεννημένος στη Γερμανία άσος είχε 7 γκολ σε 24 ματς την περασμένη σεζόν παίζοντας δανεικός σε Αντάλιασπορ και Κόνιασπορ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Οι άλλες δύο επιλογές είναι αριστεροί εξτρέμ. Πρόκειται για τον 31χρονο Ολκάν Αντίν που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Γαλατάσαραϊ (43 εμφανίσεις, 4 γκολ πέρσι) και τον ελβετικής καταγωγής 22χρονο Εντογκάν Αντίλι, που δεσμεύεται ως το 2019 επίσης από τη Γαλατά κι έπαιξε πέρσι δανεικός στη Βιλ. Ασφαλώς δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ακραίο της Πόρτο, Ζοσουέ.

Στο μεταξύ, ένα σενάριο που προέκυψε θέλει ρεαλιστικές τις πιθανότητες να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο 33χρονος εξτρέμ, που προ λίγων εβδομάδων στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία, φέρεται να επιθυμεί να φύγει από την Τουρκία λόγω της έκρυθμης πολιτικής κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι εύκολο να έρθει μιας και έχει συμβόλαιο ενώ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με 8 γκολ και 5 ασίστ σε 37 ματς.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση αμυντικού, πέραν του Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο και του Μαουρίσιο της Λάτσιο, νέο όνομα στη λίστα λέγεται πως είναι αυτό του Ούρος Σπάγιτς. Ο 23χρονος Σέρβος ανήκει στην Τουλούζ, που είναι μεταξύ των μνηστήρων για τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *