Μεταγραφικές… βόμβες ο Παναθηναϊκός!

C

Έτοιμος να ταράξει τα νερά στην Ευρώπη (κι όχι μόνο) είναι ο Παναθηναϊκός! Η διοίκηση επιχειρεί το απόλυτο μεταγραφικό ντεμαράζ προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε θέσεις που «πονά» και να χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα.

Η αρχή έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τους Κένιον Μάρτιν και Ντι Τζέι Κούπερ, με τις υποθέσεις τους να είναι σχεδόν τελειωμένες. Και με τους δύο παίκτες οι πράσινοι βρίσκονται σχεδόν σε οριστική συμφωνία και αναμένουν στα τηλέφωνά τους για να έρθουν Ελλάδα και να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους, αλλάζοντας επίπεδο στον Εξάστερο.

Άλλωστε ο πρώτος -παρά τα 37 του χρόνια- έχει πολυετή και μεγάλη καριέρα στο NBA και δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην φροντ λάιν. Όσον αφορά τον άλλο Αμερικανό, πρόκειται για έναν παίκτη που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα (απ’ τη θητεία του στον ΠΑΟΚ), ενώ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Ενισέι.

Κι όμως δεν σταματούν εκεί στον Παναθηναϊκό, αλλά πάνε για την… ολοκληρωτική «βόμβα» που ακούει στο όνομα Κώστα Καϊμακόγλου. Οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν το κόλπο γκρόσο και να ντύσουν τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ εκ νέου στα πράσινα, ύστερα από 2,5 χρόνια όταν έφυγε για λογαριασμό της Ούνικς Καζάν.

Στο τριφύλλι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση διετούς συνεργασίας στον «Κάι», με πολύ καλές απολαβές, προκειμένου ο παίκτης να γυρίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Υπάρχει, όμως, ένα εμπόδιο για να προχωρήσει το θέμα!

Αυτό είναι ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος. Με τον εν λόγω ατζέντη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις και δεν πρόκειται να μπει σε καμία συνεργασία μαζί του. Είναι κάτι δεδομένο και οριστικό, που δεν πρόκειται να αλλάξει… ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. αν ο Καϊμακόγλου, αλλάξει μάνατζερ, τότε το… άλλο λεπτό μπαίνει στο αεροπλάνο και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Οπότε για την ώρα εκεί υπάρχει μια… αναμονή.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει διορία για όλες αυτές τις αλλαγές μέχρι την Δευτέρα, όταν και εκπνέει η προθεσμία, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Είναι σαφές εξίσου πως εφόσον ολοκληρωθούν αυτά τα deal, ο Λαουάλ αυτόματα θα είναι ο πρώτος που θα τεθεί εκτός ομάδας για να αδειάσει και χώρος.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *