Με αλλαγές για το «διπλό»

1Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στα Πηγάδια, στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος (20:30 Novasports 2 – #XANTOLY). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα 3-0 από τη Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, όμως θέλουν να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να επιστρέψουν στις νίκες.

Απέναντί τους θα βρουν την αήττητη ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μανιάτη, Ντομίνγκες, Μπουχαλάκη και Φουστέρ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει απέναντι στους Ακρίτες. Στην εστία των «ερυθρολεύκων» θα καθίσει ο Ρομπέρτο, με τους Ντα Κόστα και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Σαλίνο και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Ντουρμάζ και Ερνάνι θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Φορτούνη να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ιντέγε.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *