Με ΑΥΤΟ που Κάνει το Φίδι θα Σας Πέσει το Σαγόνι (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής …
Τα φίδια είναι μερικά από τα πιο μυστηριώδη πλάσματα που κυκλοφορούν στην φύση. Ίσως, όχι τόσο λόγω της εμφάνισής τους, αλλά κυρίως λόγω πολλών αντικρουόμενων αντιλήψεων που υπάρχουν για αυτά.Στο πολύ μακρινό παρελθόν πολλά από αυτά θεωρούνταν ιερά σε διάφορους πολιτισμούς. Ήταν σύμβολα σοφίας και πολλών μυστικών που έκρυβαν ή φύλαγαν.
Έχουν συνδεθεί με την «αλλαγή» ή την «μετενσάρκωση» καθώς αλλάζουν δέρμα. Πολλές φιλοσοφικές και αποκρυφιστικές ιδέες έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτά.
Με την επικράτηση και εξάπλωση του χριστιανισμού θεωρήθηκαν ως διαβολικά και σύμβολα του σατανά, ή ακόμα έχουν ταυτιστεί με τον ίδιο τον Σατανά. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα τα λεγόμενα «φιδάκια της Παναγίας».
Όπως και να έχει το πράγμα, είναι γεγονός ότι υποστηρίζεται από επιστήμονες ότι κάποτε μπορεί να είχαν πόδια. Αλλά ό,τι κι αν λέγεται ή ό,τι κι αν ξέρουμε για αυτά, σίγουρα αποκλείεται να έχετε ξαναδεί -όπως και εμείς- αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φίδι.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την DailyMail και θα καταλάβετε: diadrastika.com Labels Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *