Με την ίδια… συνταγή

ÁÈÁÍÁÓÉÁÄÇÓ  ÐÁÏÊ - ÁÅÊ  ATHANASIADIS  PAOK - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής συνδυάστηκε παράλληλα με πειστική εμφάνιση των γηπεδούχων.

Για αυτό τον λόγο ο Ιγκόρ Τούντορ προσανατολίζεται να παρατάξει με το ίδιο σχήμα και πρόσωπα τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Λίγο πριν οι Θεσσαλονικείς υποδεχθούν Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Κροάτης τεχνικός εμφανίζεται αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε ροτέισον και θα ρίξει στη μάχη τα πιο αποτελεσματικά όπλα που διαθέτει.

Για την ακρίβεια, ο 37χρονος προπονητής αναμένεται να κάνει μόνο μία αλλαγή, με τον Κάτσε να παίρνει τη θέση ενός εκ των Τζιόλη ή Σάμπο στο αρχικό σχήμα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσε, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα, με τους Κωνσταντινίδη και Ροντρίγκες να καλύπτουν τη δεξιά και αριστερή πλευρά, αντίστοιχα.

Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Μακ και Πέλκας. Στον πάγκο θα είναι οι Γλύκος, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Χαρίσης, Ζάιρο και Μπερμπάτοφ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *