Με τι παρομοίωσε ο Σβαρτσενέγκερ τον Ντόναλντ Τραμπ

Με τι παρομοίωσε ο Σβαρτσενέγκερ τον Ντόναλντ Τραμπ

Άστραψε και βρόντηξε με την εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου δίπλα στον Πούτιν

Καθόλου κολακευτικά δεν ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να τον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ στο πλευρό του Πούτιν, στη Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι.

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Σβαρτσενέγκερ σχολιάζοντας το «άνοιγμα» του Αμερικανού Προέδρου στον Ρώσο ομόλογό του είπε χαρακτηριστικά ότι «εμφανίστηκε σαν ένας φανατικός νεαρός οπαδός του Πούτιν».

«Πρόεδρε Τραμπ μόλις είδα την συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν. Και ντράπηκα! Καθόσουν εκεί σαν βρεγμένο noodle. Σαν μικρό παιδάκι. Σαν θαυμαστής του. Αναρωτήθηκα: πότε θα του ζητήσει ένα αυτόγραφο; Μια selfie; Πούλησες στην κυριολεξία τις μυστικές μας υπηρεσίες, το δικαστικό μας σύστημα και το χειρότερο απ’ όλα την πατρίδα μας! Είσαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Τι σου συμβαίνει; Τι απέγιναν τα δυνατά λόγια και η δύναμη του Ρόναλντ Ρίγκαν όταν στάθηκε στο τείχος του Βερολίνου και είπε: «Κύριε Γκορμπατσόφ γκρεμίστε αυτό το τείχος». Τι απέγιναν όλα αυτά» είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *