Μητέρα ισχυρίζεται πως Βρήκε την Θεραπεία για τον Αυτισμό. Δείτε ΠΩΣ κατάφερε να γιατρέψει τον Γιο της με Φυσικό Τρόπο! (Βίντεο)

Στη δεκαετία του 1970, περίπου 1 στα 2000 παιδιά είχαν αυτισμό. Σήμερα, ο αριθμός αυτός έχει ανέβει στα ύψη με 1 στα 150 παιδιά να πάσχουν από την διαταραχή. Εξίσου ανησυχητικό είναι ότι η ιατρική κοινότητα δεν αναγνωρίζει καμία θεραπεία για τη συγκεκριμένη διαταραχή.
Ευτυχώς όμως, ανοιχτόμυαλοι ερευνητές όπως ο Δρ. Kenneth Bock, έχουν μελετήσει εναλλακτικές θεραπείες. Μία από αυτές, που μοιάζει αρκετά υποσχόμενη μέχρι στιγμής είναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η διατροφή χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά.
Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά μια μητέρα ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη διατροφή έκανε θαύματα για το γιο της!

Οι γιατροί διέγνωσαν τον Ethan με αυτισμό στην ηλικία των 6. Η μητέρα του, Tracy Fox, λέει:
Η διάγνωση ήρθε μετά από δύο χρόνια άγνοιας για το τι του συνέβαινε. Εκείνη την εποχή, ο Ethan δεν κοιμόταν περισσότερο από 2 ώρες την ημέρα και ποτέ σερί. Δεν μιλούσε καθόλου και οι μόνες φορές που άκουγα τη φωνή του ήταν όταν ούρλιαζε στη μέση της νύχτας.
Συνεχίζει:
Κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής του ταξιδιού αυτού, ένας κοινωνικός λειτουργός μου είπε ότι έπρεπε να δεχτούμε ότι ο Ethan θα πρέπει να νοσηλευτεί μόλις θα έκλεινε τα 5 και ότι ποτέ δεν θα πήγαινε σχολείο, δεν θα έκανε σχέση και δεν θα έβρισκε εργασία.
Αλλά η Tracy δεν ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την ελπίδα ακόμα. Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης έρευνάς της, «σκόνταψε» επάνω στην εργασία του Δρ. Bock. Μεταξύ των συστάσεών του για παιδιά με αυτισμό ήταν μια απλή συμβουλή: Απαλλαγείτε από τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη.
Εντός τριών ημερών που ακολούθησε αυτή τη συμβουλή, η Tracy παρατήρησε ότι ο γιος της κοιμόταν ήσυχος κατά τη διάρκεια της νύχτας.
«Από τότε, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα«, αναφέρει.
Πως όμως συνδέεται η συγκεκριμένη δίαιτα με τον αυτισμό;
«Υπάρχει μια σημαντική σύνδεση ανάμεσα στο έντερο και τον εγκέφαλο στον αυτισμό, που πιστεύω ότι υποτιμάται«, αναφέρει ο δρ. Bock στο Fox News. Όσον αφορά τη γλουτένη και την επίδραση των γαλακτοκομικών προϊόντων στα παιδιά με αυτισμό, λέει, «Μπορείτε να τα αφαιρέσετε από τη διατροφή τους και μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα παιδιά χάνουν την θολούρα, ησυχάζουν και μερικές φορές λένε τις πρώτες τους λέξεις.«
Ο δρ. Bock δεν είναι ο μόνος ειδικός με αυτή την άποψη. Όπως αναφέρει τοWebMD, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά με αυτισμό έχουν υψηλή ευαισθησία στη γλουτένη ή την καζεΐνη, την πρωτεΐνη στα γαλακτοκομικά. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο εγκέφαλος ενός αυτιστικού παιδιού αντιμετωπίζει τις ενώσεις αυτές ως οπιούχα, επηρεάζοντας την κοινωνική, γνωστική και λεκτική τους ικανότητα.
Labels Άρθρα, Ε.Ε, Περίεργα – Απίστευτα, Υγεία loading…ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *