Μητέρα υποστηρίζει ότι το ντόπερμαν της Κένταλ Τζένερ δάγκωσε την κόρη της

Μητέρα υποστηρίζει ότι το ντόπερμαν της Κένταλ Τζένερ δάγκωσε την κόρη της

Μπελάδες για το νεαρό μέλος της οικογένειας των Καρντάσιανς

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές την Κένταλ Τζένερ και το σκύλο της, ράτσας ντόπερμαν. Μία μητέρα υποστηρίζει ότι ο μεγαλόσωμος σκύλος δάγκωσε τη κόρη της, σε εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς, την περασμένη Κυριακή.

Η ιστορία έχει ως εξής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ: η Κένταλ και ο σύντροφός της, Μπεν Σίμονς βρέθηκαν στο εστιατόριο με το σκύλο του μοντέλου. Εκεί ήταν και η μητέρα με το κοριτσάκι της, όταν ξαφνικά ο σκύλος την πλησίασε και τη δάγκωσε, χωρίς ευτυχώς να της προκαλέσει ζημιά.

Η μητέρα πήγε τη μικρή στο εσωτερικό του εστιατορίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε την αστυνομία. Ωστόσο, κατηγορεί την Τζένερ και τον διάσημο μπασκετμπολίστα ότι εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό, που δημιουργήθηκε και την έκαναν από τον χώρο. Το μοντέλο υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς και πως στο σκύλο της είχε περάσει φίμωτρο.

Επίσης, αρνείται ότι την έκαναν, αν και αυτόπτες μάρτυρες την διαψεύδουν. Η υπόθεση είναι λίγο περίεργη, ενώ φως αναμένεται να δώσει η τοπική αστυνομία, που έχει αναλάβει να την ερευνήσει.

Πάντως, το ντόπερμαν της Τζένερ είναι διάσημο στα social media, αφού ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες της νεαρής αφεντικίνας του. Ωστόσο, λίγο μετά το επεισόδιο, η Κένταλ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της με το σκύλο, όπου σχολιάζει στο post: «Άκου τη μαμά». Οι επίμαχες φωτογραφίες προκάλεσαν (δικαίως θα λέγαμε, αν ευσταθούν οι κατηγορίες) την οργή πολλών followers, οι οποίοι της σχολίαζαν ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *