Τελευταία Νέα

Μιλάμε για πολύ Μ@λάκ@ άντρα αυτός Ο Ραχόι… έκοψε τον Τσίπρα από την φωτογραφία των ηγετών της ΕΕ!

1Την αρνητική διάθεση έναντι της Ελλάδας για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους ο Ισπανός πρωθυπουργός την ενέτεινε η… αβλεψία του πρωθυπουργού της Ισπανίας, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την οικογενειακή φωτογραφία από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής με “κομμένο” τον Τσίπρα.

«Μαριάνο Ραχόι είσαι δολοφόνος του έθνους σου. Σύντομα θα είσαι παρελθόν. Οι Ισπανοί θα σου δώσουν την ίδια απάντηση με αυτή που έδωσαν στον Σαμαρά», «Γιατί ο Τσίπρας δεν είναι στη φωτογραφία;», «Οικογένεια χωρίς τον Τσίπρα;», «Κόβετε την φωτογραφία; Πόσο αξιολύπητο», «Πού είναι ο Τσίπρας;», «Πιο Ραχόι πεθαίνεις. Ο Ραχόι έκοψε από την φωτό τον Τσίπρα», είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που έστειλαν Έλληνες χρήστες του Twitter, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την «πειραγμένη» φωτογραφία.

Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Μαριάνο Ραχόι

Βέβαια, από τη λήψη ο κ. Τσίπρας δεν είναι πλήρως εξαφανισμένος, καθώς ένα τμήμα από το πρόσωπό του φαίνεται, ενώ από τα «κομμένα» μέλη της… οικογένειας λείπουν μεταξύ άλλων και η επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι και ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντζι.(μάλλον όσοι είναι θετικοί με τις ελληνικές θέσεις!)

Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *