Μιλγουόκι Μπακς: Στη γωνία για τον Κάιλ Κόρβερ

Μιλγουόκι Μπακς: Στη γωνία για τον Κάιλ Κόρβερ

Από το πουθενά, οι Μιλγουόκι Μπακς μπορούν να κυνηγήσουν την υπογραφή του Κάιλ Κόρβερ, με σκοπό να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο περιφερειακό σουτ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν "κλείσει" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ξαφνικά προέκυψε μια σπουδαία ευκαιρία. Με ονοματεπώνυμο. Το βράδυ της Τετάρτης (3/7), ο Κάιλ Κόρβερ είδε τους Μέμφις Γκρίζλις να τον ανταλλάζουν (μαζί με τον Τζεβόν Κάρτερ) στους Φοίνιξ Σανς για χάρη των Τζος Τζάκσον, ΝτεΆντονι Μέλτον και δύο draft picks β' γύρου για το 2020 και το 2021.

Κι από τη μεριά τους, οι "Ήλιοι" είναι έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο με σκοπό να αδειάσουν κι άλλο χώρο στο salary cap τους προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Ρίκι Ρούμπιο.

Έτσι, σύντομα θα είναι free agent, έχοντας τους Μιλγουόκι Μπακς ως μία εκ των ομάδων που κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Τουλάχιστον αυτό επισημαίνει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος βάζει επίσης στο… παιχνίδι τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Τα χρόνια έχουν περάσει κάπως για έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ της τελευταίας δεκαετίας στο ΝΒΑ, πλην όμως αυτά που μπορεί να δώσει εντός (τρίποντο) κι εκτός (προσωπικότητα) παρκέ τον καθιστούν μια σπουδαία ευκαιρία για ομάδες που στοχεύουν στο δαχτυλίδι.

AP Photo/Darron Cummings

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *