Μολντοβεάνου: “Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα στη Λήμνο”

Μολντοβεάνου: "Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα στη Λήμνο"

Ο Βλαντ Μολντοβεάνου άνοιξε τον χορό των αφίξεων για τον Ήφαιστο Λήμνου, δηλώνοντας ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα στο "Νίκος Σαμαράς" και έτοιμος για σκληρή δουλειά.

Το απόγευμα της Κυριακής (18/8) έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου ο Βλαντ Μολντοβεάνου. Ο 31χρονος φόργουορντ αποτέλεσε μία από τις σπουδαιότερες προσθήκες των νησιωτών το φετινό καλοκαίρι, κι όπως δήλωσε -κατά την άφιξή του- ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα μου, με τον Ήφαιστο Λήμνου. Έχω παίξει δύο φορές απέναντι στον Παναθηναϊκό για την EuroLeague και ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω ενημερωθεί ήδη για τη νέα μου ομάδα, κι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω ενθουσιαστεί που πέρσι όλα τα παιχνίδια ήταν sold out. Ανυπομονώ να ζήσω κι εγώ αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα στη Λήμνο. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου προκειμένου η ομάδα να πάει ακόμα ψηλότερα. Όπως αναφέρει κι η ομάδα στα social media, είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα", δήλωσε χαρακτηριστικά λίγα λεπτά αφότου προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάρκος Κολώκας.

Photo Credits: Eurokinissi

Look who's here! Ο @VladMoldoveanu9 έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου! Glad to have you with us, Vlad! pic.twitter.com/ndMWLT000Z

— Ifaistos Limnou BC (@IfaistosBC) August 18, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *