ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο: Κάμερα με υπεριώδη φωτισμό δείχνει τι κάνει ο ήλιος στο δέρμα μας

78Αν είχατε τον παραμικρό ενδοιασμό για το πόσο απαραίτητη είναι η χρήση του αντηλιακού και γυαλιών για την προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο, δείτε αυτό το βίντεο και θα αλλάξετε γνώμη σίγουρα!

Με τη χρήση μιας ειδικής κάμερας, η οποία χρησιμοποιεί υπεριώδη φωτισμό, μπορείτε να διακρίνετε στα πρόσωπα απλών περαστικών ανθρώπων, τον τρόπο που μας βλέπει ο ήλιος.

Αυτή η ειδική κάμερα μπορεί να δείξει τις αλλαγές που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, προτού καν αυτές γίνουν ορατές στο γυμνό μάτι.

Το βασικό χαρακτηριστικό που αποκαλύπτεται στα περισσότερα πρόσωπα είναι φακίδες. Όλοι οι άνθρωποι όταν γεννιούνται έχουν υγιέστατη επιδερμίδα και αυτό θα το δείτε στα πλάνα με μωρά και μικρά παιδιά. Αλλά η παρατεταμένη έκθεση στην επικίνδυνη ακτινοβολία του ήλιου, καταστρέφει σταδιακά το δέρμα.

Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο, έρχεται όταν οι ανυποψίαστοι περαστικοί βάζουν αντηλιακό στο πρόσωπό τους. Τότε φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ακτίνες του ήλιου (όπως και ο υπεριώδης φωτισμός της κάμερας) μπλοκάρονται πλήρως από το αντηλιακό και δεν βλάπτουν την επιδερμίδα.

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, είναι σαν να γινόμαστε “αόρατοι” από τον ήλιο, όταν βάζουμε αντηλιακό. Το μαύρο χρώμα που βλέπετε είναι επειδή ο υπεριώδης φωτισμός της κάμερας (όπως και η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου) δεν “βλέπει” την επιδερμίδα.
Μετά από αυτό το βίντεο ένα είναι σίγουρο: Δεν θα ξαναβγείτε ποτέ από το σπίτι χωρίς να βάλετε αντηλιακό!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *