Μπάγερν Μονάχου: Κάνει το “μπαμ” με Γκρεγκ Μονρό

Μπάγερν Μονάχου: Κάνει το "μπαμ" με Γκρεγκ Μονρό

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη (25/7) την απόκτηση του Γκρεγκ Μονρό, σε μια μεταγραφή – βόμβα στην EuroLeague.

Στη διάρκεια της ημέρας (24/7), η Μπάγερν Μονάχου έκανε ένα… κουίζ για τους φίλους της. Ενημέρωσε ότι πρόκειται να ανακοινώσει την Πέμπτη (25/7) μια σπουδαία μεταγραφή. Κι αυτή η μεταγραφή είναι ο Γκρεγκ Μονρό!

Η γερμανική ομάδα, που πέρσι πέτυχε διάνα με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, θα προσθέσει στο δυναμικό της τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2010. Σε εννέα χρόνια έχει παίξει επτά διαφορετικές ομάδες, με την τελευταία σεζόν να τον βρίσκει σε Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Η είδηση προφανώς και είναι "βόμβα" αφού μιλάμε για έναν παίκτη με 632 αγώνες στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, με 13.2 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο. Σε όλο αυτό το διάστημα μάλιστα έχει εισπράξει περισσότερα από 75.000.000 δολάρια.

Μετά τον Γουέσλι Τζόνσον που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ακόμη παίκτης με πλούσιο βιογραφικό στο ΝΒΑ θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην EuroLeague.

THIS IS BIG
Um die BIG NEWS morgen als erstes zu erfahren, schreib ein beliebiges Wort an unseren Facebook Messenger » https://t.co/w75DaJQ4Xa

In order to get the news first, drop as a random line via the link above.#FCBB #FCBBroster #EuroLeague @EuroLeague #BBL pic.twitter.com/QfLY1x2eww

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) July 24, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *