Μπάνιο: Ανανεώστε το με μια κίνηση!

Η εικόνα του μπάνιου μας αντανακλά τις περισσότερες φορές την εικόνα του υπόλοιπου σπιτιού…
Θα μπορούσαμε εύκολα να παραφράσουμε το ρητό σε «Δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι». Η γενική εικόνα του, τα διακοσμητικά του στοιχεία και τα χρώματα που κυριαρχούν μαρτυρούν πολλά για το χαρακτήρα σας.

Αν είστε πιο παιχνιδιάρικοι χαρακτήρες και θέλετε να το μεταφέρεται και στο μπάνιο σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ταπετσαρία για το μπάνιο.

Μη σας φοβίζει ως επιλογή καθώς υπάρχουν ταπετσαρίες που έχουν υποστεί αδιαβροχοποίηση και μπορούν να αντέξουν στην υγρασία του μπάνιου αλλά και να έρθουν σε επαφή με το νερό. Μια εξίσου καλή επιλογή είναι οι βινυλικές ταπετσαρίες που αντέχουν στις ιδιαιτερότητες του μπάνιου σας.

Σαφώς και η ταπετσαρία αποτελεί κύριο διακοσμητικό στοιχείο ιδιαίτερα αν έχει έντονα μοτίβα και χρωματισμούς. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να αποφύγετε τα χρωματιστά πλακάκια ή ακόμα και τα έντονα διακοσμητικά στοιχεία.

Tip: Αν δεν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία σε όλο το μπάνιο μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια μέχρι ένα μέτρο από το έδαφος και στην συνέχεια να βάλετε την ταπετσαρία που ταιριάζει τόσο με το μπάνιο σας όσο και με εσάς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *