Μπακογιάννη επιλεκτική είναι η μεγαλοψυχία σου;

Και εμείς διαφωνήσαμε με τον παππού σου συμφεροντολόγε, (που μόνο λάθη έκανε , για τους πολλούς όχι για τους λίγους και την οικογένεια του), αλλά βγήκαμε όταν πέθανε και είπαμε να αναπαύεται χωρίς αφορισμούς ούτε με εγκώμια .
Αυτό είναι ψυχικός πολιτισμός και όχι συμφέρον.
Κατάλαβες πολιτική αλητεία;
Μετά βλέπουμε ότι η μεγαλοψυχία σου είναι επιλεκτική εξασφαλισμένε. Δεν ακούσαμε να ζητήσεις συγγνώμη από πολιτικούς που αγαπούν την πατρίδα και αδίκησε ο παππού σου και η μαμά σου. Τζιζζζ εκεί καίει εεεε; Ούτε λέξη για αυτά <<μεγαλόψυχε>>!! Δεν ακούσαμε να ζητήσεις συγγνώμη όταν η μαμά σου πήγε το απόγευμα του δημοψηφίσματος να κανονίσει με τον Τσιπρα να διώξει ότι δεν της άρεσε και να καταστρέψει τη χώρα. Δεν έχουμε συμφέρον από εκεί και δε δείχνουμε μεγαλοψυχία μπλοκαρισμένε; Ντροπή σου!
Ούτε τη ψήφο σου δε θα βρεις. Θα τρως απτά έτοιμα, τα δικά μας δηλαδή. Οπότε πήγαινε στο ΚΚΕ που ανήκεις μη κάθεσαι για τους μισθούς. Υπάρχουν άξια παιδιά και χρήσιμα που δεν πιστεύουν άλλα και δε χρησιμοποιούν άλλους για το κέρδος. Έχουν εντιμότητα. Τη ξέρεις τη λέξη; Στην έμαθε η μαμά σου; Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *