Μπαρτσελόνα: Αμπρίνες ή… τίποτα

Μπαρτσελόνα: Αμπρίνες ή… τίποτα

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Άλεξ Αμπρίνες, ωστόσο αν δεν καταφέρει να τον αποκτήσει δεν θα ψάξει κάτι διαφορετικό και θα συνεχίσει με τους 13 παίκτες που διαθέτει ήδη στο ρόστερ. Δείτε πώς έχει η κατάσταση στους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ανακοινώσει τους Χίγκινς, Ντέιβις, Μίροτιτς, με τις κινήσεις της να εντυπωσιάζουν και παράλληλα να ολοκληρώνουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της σεζόν 2019/20. Όπως παραδέχθηκε ο Νάτσο Ροντρίγκεθ, GM της ομάδας, υπάρχουν επαφές με τον Άλεξ Αμπρίνες, αλλά αν δεν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει ως έχει δίχως άλλη προσθήκη.

"Οι 8 παίκτες που έχουν συμβόλαιο θα συνεχίσουν. Έχουμε προχωρήσει σε επέκταση των Ερτέλ και Κλαβέρ, ενώ έχουμε πάρει τους Μίροτιτς, Χίγκινς και Ντέιβις. Έχουμε 13 παίκτες. Όπως ξέρετε, είμαστε σε επαφές με τον μάνατζερ του Άλεξ Αμπρίνες. Θα συνεχίσουμε τις επαφές αυτή την εβδομάδα, για να δούμε αν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Θα είναι η τελευταία μας προσθήκη. Διαφορετικά, το ρόστερ θα έχει 13 παίκτες", ήταν τα λόγια του GM των Καταλανών.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της Μπαρτσελόνα

PG: Ερτέλ, Πάνγκος

SG: Χίγκινς, Ρίμπας, Κούριτς

SF: Χάνγκα, Κλαβέρ

PF: Μίροτιτς, Σμιτς, Οριόλα

C: Ντέιβις, Πουστοβίι, Τόμιτς

AP Photo/David Zalubowski

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *