Μπορεί να σκέφτεται ήδη τους ομίλους ο ΠΑΟΚ

1Μόνο με… αυτοχειρία θα χάσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ύστερα από την άνετη επικράτηση με σκορ 3-0 επί της Ντιναμό στην Τιφλίδα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ό,τι έπρεπε μέσα στο γήπεδο, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που είχαν και με τις αλλαγές που έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς στο β’ μέρος της αναμέτρησης κυριάρχησαν των Γεωργιανών.

Ο Σέρβος τεχνικός, από την πλευρά του, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και δήλωσε πως «επόμενος στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους, επειδή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Ο 39χρονος προπονητής έδειξε ότι δεν ενθουσιάζεται με τα αποτελέσματα και υπογράμμισε πως «αυτό το ημίχρονο ήταν μόνο το 60% αυτού που μπορούμε να κάνουμε».

Από εκεί και πέρα, εξαιρετική ήταν η απόδοση του Μάτος και του Περέιρα που έδειξε ότι αξίζει μία ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπίσεσβαρ.

Εν τω μεταξύ, μετά την αναβολή του πρωταθλήματος ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται να δώσει φιλικό με την Ξάνθη, ώστε να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό για τη ρεβάνς στην κατάμεστη Τούμπα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *