Μ. Χρυσοχοΐδης: Είμαστε όλοι Ελληνες γιατί είμαστε όλοι Ευρωπαίοι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Είμαστε όλοι Γάλλοι, όταν υποφέρει η Γαλλία. Είμαστε όλοι Γερμανοί, όταν χτυπάνε το Μόναχο ή το Βερολίνο.Xαίρομαι που σήμερα αποφασίσαμε ότι είμαστε όλοι Έλληνες,για τη Λέσβο,τη Σάμο, τα νησιά και την ενδοχώρα. Γιατί είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Σε κοινή γη και πολιτισμό», αναφέρει με κοινοποίηση του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην αρχή της σειράς πρωτοβουλιών της ελληνικής κυβέρνησης, στόχος της οποίας είναι να γίνει αντιληπτό ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας αποτελεί πρόβλημα ολόκληρης της Ευρώπης.

Η αρχή αυτής της πρωτοβουλίας έλαβε χώρα την Παρασκευή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ο κ. Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ.

Είμαστε όλοι Γάλλοι, όταν υποφέρει η Γαλλία. Είμαστε όλοι Γερμανοί, όταν χτυπάνε το Μόναχο ή το Βερολίνο.Xαίρομαι που σήμερα αποφασίσαμε ότι είμαστε όλοι Έλληνες,για τη Λέσβο,τη Σάμο, τα νησιά και την ενδοχώρα. Γιατί είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Σε κοινή γη και πολιτισμό.

— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) October 4, 2019

kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *