Νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους από την ViewSonic

Νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους από την ViewSonic

Η ViewSonic ανακοίνωσε τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους, η οποία ενισχύει τη συνεργασία και τις επικοινωνίες ενώ είναι πιστοποιημένη με την πλατφόρμα Microsoft Azure.

Η νέα σειρά ViewBoard IFP70, μία περαιτέρω επέκταση της σειράς εταιρικών λύσεων, η οποία έχει κατασκευαστεί ειδικά για επιχειρήσεις, ώστε να παρέχει προηγμένες και εύκολες στη χρήση δυνατότητες διασκέψεων, που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία και επικοινωνία μέσα σε σύγχρονους εργασιακούς χώρους. Οι οθόνες ViewBoard IFP70 έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη το smart-IoT-connected space και είναι πιστοποιημένες με Microsoft Azure IoT.

Όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει λύσεις βίντεο ή διαδικτυακών συσκέψεων, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η προσπάθεια να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί η πολύπλοκη καλωδίωση και συνδεσιμότητα μπορεί να καθυστερήσει τα meetings, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προγράμματος. Ευτυχώς, οι οθόνες ViewBoard IFP70 βοηθούν στην αποφυγή αυτών των προβλημάτων, χάρη στη συνδεσιμότητα με ένα καλώδιο μέσω USB-C. Με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου η έναρξη ενός meeting ή μίας παρουσίασης είναι εύκολη, γρήγορη και χωρίς εκείνη την άβολη στιγμή, κατά την οποία όλοι οι συνεργάτες ανυπομονούν να ξεκινήσει η διαδικασία. Με υποστήριξη για A/V, data, Ethernet και παροχή ρεύματος, ένα καλώδιο είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ή της διάσκεψης η συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι απρόσκοπτη με υποστήριξη για Windows 10, Office 365 και Team Rooms. Με την εφαρμογή διαμοίρασης περιεχομένου VewBoard Cast της ViewSonic για κινητές συσκευές, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν streaming περιεχομένου 1080p από το κινητό τους στο ViewBoard ασύρματα. Οι ομιλητές μπορούν επίσης να ελέγχουν το περιεχόμενο που προβάλλουν από το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή το laptop. Τα πολυμέσα, τα έγγραφα, τα αρχεία cloud και σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στην οθόνη από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα, επιτρέποντας τον real-time σχολιασμό. Μία premium, χωρίς περιθώρια οθόνη αφής PCAP (προβλεπόμενη χωρητικότητα) με smart pen παρέχει απίστευτα φυσική και γρήγορη εμπειρία γραφής, χρησιμοποιώντας δάχτυλα, γραφίδες ή και τα δύο.

Οι οθόνες ViewBoard IFP70 με πιστοποίηση Microsoft Azure IoT θα δημιουργήσουν πιο «έξυπνους» εργασιακούς χώρους μέσω μίας πληθώρας δυνατοτήτων. Περιλαμβάνουν ενσωματωμένους αισθητήρες, που ανιχνεύουν την παρουσία και μετρούν τη θερμοκρασία του χώρου, την υγρασία και τον περιβάλλοντα φωτισμό, όλα συνδεδεμένα με την νέα υπηρεσία Microsoft Azure Digital Twins 1, για να παρέχουν στους διευθυντές τα δεδομένα που χρειάζονται, ώστε να αναβαθμίσουν το περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση και κατανομή κόστους.

Το myViewBoard της ViewSonic είναι ένα ευκολόχρηστο και υψηλής ασφάλειας λογισμικό συνεργασίας, σχεδιασμένο για διαδραστικές οθόνες και ψηφιακούς πίνακες. Το myViewBoard προσφέρει μία σειρά από εργαλεία, φτιαγμένα ειδικά για επαγγελματική χρήση, που τροφοδοτούνται από Amazon Web Services με κρυπτογράφηση AES 256-bit επί τόπου, για βέλτιστη ασφάλεια δεδομένων. Για επιπρόσθετη ασφάλεια και φορητότητα, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζονται με cloud-base storage services, όπως Google drive, OneDrive for Business, DropBox, και Box. Το myViewBoard προσφέρει μοναδικές λύσεις, που βοηθούν τη συνεργασία και με αυτό τον τρόπο, αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Η σειρά ViewBoard IFP70 περιλαμβάνει την 65 ιντσών IFP6570 και την 86 ιντσών IFP8670.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *