Νέος δήμαρχος Λονδίνου: Εμπρός για την Ισλάμ-Ευρώπη μαζί με την… Τουρκία [Βίντεο]

1«Άρχισαν τα όργανα» στο Λονδίνο από τον νέο μουσουλμάνο δήμαρχο, Sadiq Khan, (τύπου Μπουτάρη), ο οποίος πριν καλά καλά εκλεγεί φανέρωσε τις προθέσεις του να αρχίσει εκστρατεία για να σταματήσει η Ευρώπη να είναι χριστιανικό κλαμπ και φυσικά να δεχτεί σαν πλήρες μέλος μετά… βαΐων και κλάδων την σημερινή Τουρκία του ισλαμιστή δικτάτορα Ερντογάν, που σφάζει τον ίδιο του τον λαό. Θαυμάστε τον!

Όπως φαίνεται ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, έκανε ένα τεράστιο λάθος όταν σκέφτηκε ότι ο νέος ριζοσπαστικός μουσουλμάνος Δήμαρχος του Λονδίνου θα μπορούσε να είναι μια εξαίρεση όσον αναφορά την πολιτική του στο ζήτημα των μουσουλμάνων λαθρό.

Ο νέος μουσουλμάνος Δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan, κατηγόρησε τον Donald Trump για τις δηλώσεις του ότι τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και οι ΗΠΑ γίνονται όσο περνά καιρός «λιγότερο ασφαλείς» λόγω της αθρόας εισόδου μουσουλμάνων.

Ο Sadiq Khan εκδηλώνοντας τις αληθινές προθέσεις του, επιτέθηκε στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο δηλώνοντας πως είναι έγκλημα το σχέδιο του να απαγορεύσει την ελεύθερη είσοδο μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

london

Υποστηρίζοντας αυτές τις θέσεις του υπέρ του Ισλάμ, ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου τόνισε ότι το σχέδιο του Trump θα αποξενώσει τις ΗΠΑ και ότι είναι λάθος να πιστεύουν ότι οι δυτικές φιλελεύθερες αξίες δεν… είναι συμβατές με την επικρατούσα τάση του Ισλάμ, (προφανώς εννοεί τους… Τζιχαντιστές!)

Μάλιστα πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ πριν από τις προεδρικές εκλογές του τρέχοντος έτους, το Νοέμβριο, για να στηρίξει τον αντίπαλο του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές.

Όπως φαίνεται, η Ευρώπη απέκτησε τον πιο ένθερμο δήμαρχο της ολοκληρωτική της ισλαμοποίησης, που δεν διστάζει να αναλάβει και παγκόσμιο ρόλο υπέρ του Ισλαμ, ενώ δεν παραλείπει να εξυμνεί και τα… «καλά» της Τουρκίας, που σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να γίνει αμέσως πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι λέτε, να τον καλέσουμε και στην Ελλάδα για να μας… «ισλαμοφωτίσει» ?

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *