Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Κιάνου Ριβς

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Κιάνου Ριβς

Σε νέα «λημέρια» ο γνωστός ηθοποιός

Σε νέα «λημέρια» συχνάζει πλέον ο γνωστός ηθοποιός Κιάνου Ριβς, αυτά τον εκδοτών.

Ο 53χρονος ηθοποιός μαζί με την καλλιτέχνιδα Αλεξάντρα Γκαντ ξεκίνησε το X Artists' Books και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου «από το καλοκαίρι, τα X Artists' Books… παράγουν μια σειρά από εσωτερικούς τίτλους σε περιορισμένα αντίτυπα».

Η συνεργασία των δύο ξεκίνησαν για το Ode to Happiness πριν από περίπου 10 χρόνια. Ο Κιάνου Ριβς μιλώντας στο T Magazine της εφημερίδας The New York Times για το νέο του εγχείρημα είπε: «Όχι ότι ανακαλύπτουμε κάτι. Αλλά η ιδέα ενός ποιοτικού βιβλίου είναι σίγουρα μέσα στις φιλοδοξίες μας».

Ανάμεσα στα βιβλία που έχουν μέχρι τώρα κυκλοφορήσεις από τις εκδόσεις X Artists' είναι το Zeus ένα φωτογραφικό δοκίμιο του Γάλλου φωτογράφου Benoit Fougeirol σε κείμενα του Jean-Christophe Bailly.

Κι αν νομίζετε ότι ο Ριβς δεν συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων για τον εκδοτικό οίκο θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, αφού είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις μαζί πάντα την Γκαντ και βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες για την έκδοση των βιβλίων.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *