Νέο κείμενο Μαζιώτη: “Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να πυροβολώ αστυνομικούς”!

1Νέο κείμενο του προφυλακισμένου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγών Νίκου Μαζιώτη δημοσιεύθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην ιστοσελίδα athens.indymedia

Στο κείμενο αυτό ο κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών περιγράφει τι συνέβη στις 16 Ιουλίου κατά τη σύλληψή του στο Μοναστηράκι, στην μετέπειτα νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό αλλά και για τις συνθήκες κράτησής του.

Όπως αναφέρει, θεωρεί «αναφαίρετο δικαιώμα» του να πυροβολήσει τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτηρίζει «υπηρέτες των πλουσίων» υποστηρίζοντας ότι στόχος του αστυνομικού που τον πυροβόλησε στη συμπλοκή στο Μοναστηράκι ήταν να τον σκοτώσει και ότι τον έσωσε το γεγονός ότι παρενεβλήθη το χέρι του.

Επιτίθεται, επίσης, στους γιατρούς τους οποίους κατηγορεί ότι παραβιάζουν το ιατρικό απόρρητο και τον ιατρικό δεοντολογικό κώδικα δεχόμενοι « όλους τους όρους της αντιτρομοκρατικής για τις συνθήκες νοσηλείας των αγωνιστών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων που πέφτουν τραυματισμένοι στα χέρια του κράτους».

Υποστηρίζει, τέλος, ότι ο λόγος που δεν γίνεται η εκ νέου μεταγωγή του στον Κορυδαλλό είναι για να βρεθεί τελικά στις φυλακές τύπου Γ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *