Νέο ξέσπασμα Μελιόπουλου: “Δεν ήθελα να είμαι ρομπότ”

Νέο ξέσπασμα Μελιόπουλου: "Δεν ήθελα να είμαι ρομπότ"

Με νέα ανάρτηση του ο Δημήτρης Μελιόπουλος αναφέρεται στην απόφαση του να αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί όπως λέει αυτό απαιτεί ρομπότ χωρίς προσωπική σκέψη και και στρέφεται κατά του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος την Παρασκευή (11/10) μ' ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να σταματήσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο πρώην πλέον μέσος του ΠΑΟΚ επανήλθε με νέα του ανάρτηση στο facebook και στράφηκε εναντίον όσων ακόμη και σε μικρότερη ηλικία του έλεγαν ότι για να κάνει καριέρα θα έπρεπε να κάνει απλά αυτά που του λένε κατονομάζοντας μάλιστα και το τεχνικό διευθυντή της πρώην του ομάδας, Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου.

"Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχηση του. Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19αρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ.

Αυτά λένε σε έναν 17αρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω. Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το Κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα νατο. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται.

Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφάλια μας. Γιάννη επαγγελματία. Ευχαριστώ", έγραψε ο Μελιόπουλος.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *