Νίντερμαϊερ ή άλλον «βλέπει» η ΑΕΚ

1Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ κινείται για μίνιμουμ δύο παίκτες, με τον στόπερ και τον εξτρέμ που θα έρθει ως αντι-Μπαρμπόσα να είναι στο προσκήνιο.

Ο Γκέοργκ Νίντερμαϊερ είναι ψηλά στη λίστα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 30χρονος Γερμανός είναι ελεύθερος, προπονείται με την Μπάγερν και δεν φέρεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα, αν και προτεραιότητά του είναι να μείνει στην πατρίδα του (από την οποία πάντως δεν έχει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί μέχρι τώρα). Ο Τιμούρ Κετσπάγια λέγεται πως έχει στα υπόψη μία ακόμη λύση που του αρέσει πολύ, ίσως και περισσότερο από αυτή του Νίντερμαϊερ.

Από εκεί και πέρα, ίσως και μέσα στη μέρα να ολοκληρωθεί η πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Γουάσλ. Ο Πορτογάλος τα βρήκε σε όλα με τους Άραβες, επιστρέφει στην Αθήνα κι αφού διευθετηθούν κάποια τελευταία ζητήματα με την ΑΕΚ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα θα προχωρήσει η αντικατάστασή του. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στην ατζέντα είναι δύο εξτρέμ από την Ανατολική Ευρώπη.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *