Νεαρή ακροβάτισσα «τρομοκρατεί» τους κριτές με τις εκπληκτικές της κινήσεις! (βίντεο)

1Τι κάνατε συνήθως όταν ήσασταν 14 ετών; Μάλλον ανησυχούσατε ως μαθητές στο γυμνάσιο και αγχωνόσασταν για τα δύσκολα μαθήματα και το ποιους νέους φίλους θα κάνετε. Μετά το σχολείο, ίσως περνούσατε το χρόνο σας διαβάζοντας ή κάνοντας αθλήματα και πρόβες με συγκροτήματα. Αυτή είναι μια αρκετά κανονική ρουτίνα για ένα μέσο παιδί 14 ετών, με λίγες ή πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες.

Όμως η Sofie Dossi δεν είναι μια συνηθισμένη νεαρή έφηβη. Καθώς πηγαίνει σχολείο και κάνει τα μαθήματά της, κάνει και κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα στον ελεύθερο χρόνο της.

Μόλις είδαμε το βίντεό της στο διαδίκτυο, παρατηρήσαμε την φλόγα που έχει μέσα της. Όταν έμαθαν οι γονείς της για το νέο της ενδιαφέρον, έγιναν απίστευτα υποστηρικτικοί. Ο πατέρας της την βοήθησε ακόμη και να φτιάξει τη βάση για να εξασκηθεί και να παρουσιάσει το καθόλου συνηθισμένο της χόμπι.

Καθώς περπάτησε στη σκηνή της εκπομπής «Αμερική Έχεις Ταλέντο» και είπε στους κριτές τι επρόκειτο να κάνει για αυτούς, έμειναν έκπληκτοι που κάποια τόσο νέα θα ήταν ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Μόλις όμως η 14χρονη ξεκίνησε την παρουσίαση, κατάλαβαν πως είναι κιόλας μια επαγγελματίας.

Στη συνέχεια, της δόθηκε ένα βέλος και ένα τόξο με ένα μεγάλο στόχο στην μια πλευρά της σκηνής. Οι κριτές τρομοκρατήθηκαν όταν το στόχευσε αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεστε. Πρόκειται για μια σοβαρά ταλαντούχα νεαρή κοπέλα.

https://youtu.be/a5P5EyIPBGM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *