«Νοσοκομείο», αλλά με Νομπόα στα πλέι οφ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE / PAOK - PAS GIANINAΙδιαίτερα προβληματισμένος εν όψει της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τα βάζει με την τύχη του, αφού πληροφορήθηκε πως οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ έχουν οίδημα στην περιοχή των προσαγωγών (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) και ξεκίνησαν ήδη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

Οι τραυματισμοί τους θα επανεκτιμηθούν, βέβαια, τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του, ο Έργκους Κάτσε δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και χθες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πάντως, δεν φαίνεται να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι αρκετά πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Γεωργιάδη.

Ο Ράζβαν Ρατς, τώρα, αισθάνθηκε λίγο «βαρύ» τον δεξί τετρακέφαλο και χθες έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, ενώ ο Τζιόλης ακολούθησε το δικό του συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπεία. Σε όλα αυτά τα προβλήματα προστίθεται και οι απουσίες του Κωνσταντινίδη και του Γκολάσα, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για τα πλέι οφ!

Υπάρχουν, όμως, και ευχάριστα νέα από την πλευρά του Κριστιάν Νομπία. Ο ΠΑΟΚ έστειλε αίτημα στην Ομοσπονδία του Ισημερινού για την παραμονή του παίκτη μέχρι τις 29 Μαΐου και εισέπραξε θετική (έγγραφη) απάντηση.

Ο διεθνής χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει τον σύλλογό του προτού ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για το Κόπα Αμέρικα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο αίτημα από τους Θεσσαλονικείς για διήμερη παραμονή του Νομπόα στην Ελλάδα για να προλάβει να παίξει και στο τέταρτο παιχνίδι της διαδικασίας κατάταξης.

Φτάνει η ιστορική στιγμή

Τέλος στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ στο Δημόσιο σκοπεύει να βάλει σήμερα (ή το αργότερο αύριο) ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα τελειώσει το συγκεκριμένο ζήτημα με την καταβολή των 10,4 εκατ. ευρώ που οφείλει η ομάδα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν την ειδοποίηση από τη ΦΑΕ και άμεσα οι εκπρόσωποι του συλλόγου θα βρεθούν στην εφορία έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί (μέσω μεταφοράς από λογαριασμό της ΠΑΕ σε αυτόν που θα τους υποδείξουν) η καταβολή του παραπάνω ποσού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *