Νούρκιτς: “Μακάρι να έπαιζα με σπασμένο πόδι κι ας χτυπούσα ξανά”!

Νούρκιτς: "Μακάρι να έπαιζα με σπασμένο πόδι κι ας χτυπούσα ξανά"!

Ο Λίλαρντ αποκάλυψε ότι ο Γιουσούφ Νούρκιτς του είπε κατά την διάρκεια του Game 6 με τους Νάγκετς ότι θα ήθελε να παίξει ακόμα και με σπασμένο πόδι, ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα το έσπαγε ξανά!

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς για τους Μπλέιζερς, αφού σε έναν από τους τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου έσπασε το πόδι του, στον πιο ανατριχιαστικό τραυματισμό της σεζόν. Παρά την πίκρα του ωστόσο ο Βόσνιος μένει κοντά στην ομάδα του και φρόντισε να εμπνεύσει τον Ντάμιαν Λίλαρντ κατά την διάρκεια του Game 6 με τους Νάγκετς (νίκη με 119-108 για το Πόρτλαντ) με μία απίστευτη ατάκα.

Συγκεκριμένα, ο Λίλαρντ αποκάλυψε στην Συνεντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα ότι ο Νούρκιτς του είπε κάποια στιγμή: "Σήμερα για πρώτη φορά μου μίλησε εν ώρα αγώνα. Μου είπε "Μακάρι να μπορούσα να παίξω με σπασμένο πόδι. Θα έβγαινα στο παρκέ και θα χτυπούσα ξανά αν μπορούσα"! Σκέφτηκα ότι αυτός ο τύπος είναι τρελός. Μου το είπε λίγο αφότου τον έδειξε η κάμερα και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους μας".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Λίλαρντ:

AP Photo/Kathy Willens

“I wish I could play with my broken leg. I would go out there right now and get hurt again if I could.”
Damian Lillard on what Jusuf Nurkic told him pic.twitter.com/16OGMWPA9y

— Def Pen Hoops (@DefPenHoops) 10 May 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *