Ντ’Αντόνι: “Αυτό θα αφήσει σημάδι”

Ντ'Αντόνι: "Αυτό θα αφήσει σημάδι"

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι παραδέχτηκε ότι η ήττα από τους Γουόριορς στον 6ο αγώνα της σειράς είναι κάτι που δεν θα το ξεπεράσει εύκολα.

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι έχει δει την ομάδα του να αποκλείεται από τους Γουόριορς σε μία σειρά στην οποία προηγήθηκε με 3-2 νίκες και με τους Ρόκετς να χάνουν 27 συνεχόμενα τρίποντα στο καθοριστικό, έβδομο ματς. Κι όμως, η σημερινή ήττα από τους "πολεμιστές", ήταν αυτή που πόνεσε περισσότερο από κάθε άλλη τον έμπειρο προπονητή.

''Αυτή θα αφήσει σημάδι. Δεν είναι κάτι που το ξεπερνάς εύκολα. Εγώ σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεπεράσω εύκολα. Αυτή πονάει", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ρόκετς. "Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και το ίδιο έκαναν και αυτοί, αλλά δεν μπορέσαμε να τους ρίξουμε νοκ άουτ. Ήταν σαν μάχη βαρέων βαρών και δεν μπορέσαμε να ρίξουμε νοκ άουτ τον πρωταθλητή. Δεν μπορέσαμε καν να επιστρέψουμε στο Γκόλντεν Στέιτ", πρόσθεσε ο Ντ'Αντόνι.

Εν αντιθέσει με πέρυσι, οι Ρόκετς δεν είχαν αυτή τη φορά δικαιολογίες. Το 2018 είδαν τον Κρις Πολ να τραυματίζεται και να χάνει τα τελευταία δύο παιχνίδια της σειράς. Φέτος ο "CP3" όχι μόνο ήταν παρών, αλλά έκανε και την καλύτερη εμφάνισή του στον έκτο αγώνα. Αντιθέτως, ο Ντουράντ ήταν απών και ο Κάρι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με ένα τεράστιο μηδενικό στην στήλη των πόντων. Κι όμως, το Χιούστον ήταν ευχαριστημένο που ήταν ισόπαλο στο σκορ (57-57)…

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *