Ντουράντ και Λέοναρντ συζητούν να παίξουν στην ίδια ομάδα

Ντουράντ και Λέοναρντ συζητούν να παίξουν στην ίδια ομάδα

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καουάι Λέοναρντ είναι τα δύο πιο "καυτά" ονόματα της Free Agency στο ΝΒΑ, κι απ' ότι φαίνεται δεν είναι τόσο μακρινό το σενάριο που τους θέλει να παίζουν στην ίδια ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η Free Agency στο ΝΒΑ, κι ήρθε μια είδηση που δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στις ΗΠΑ από εδώ και στο εξής. Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι κι η Ραμόνα Σέλμπουρν αποκάλυψαν πως ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καουάι Λέοναρντ έχουν συζητήσει για το ενδεχόμενο να παίξουν στην ίδια ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ώρα που αρκετές ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι του ενός ή του άλλου, υπάρχει η δυνατότητα για δύο εξ αυτών να τους πάρουν… πακέτο. Ο λόγος για τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap προκειμένου να προσφέρουν τα max συμβόλαια που ψάχνουν αμφότεροι.

Από τη συζήτηση και το εκατέρωθεν ενδιαφέρον μέχρι την υλοποίηση υπάρχει βέβαια μεγάλη απόσταση, ειδικά από την στιγμή που ο ανταγωνισμός για την υπογραφή τους είναι μεγάλος.

AP Photo/Jeff Chiu

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *