Ντόρα Μπακογιάννη: “Εθνικό σχέδιο με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ” – Λαμβάνουν θέσεις οι “δελφίνοι” στη ΝΔ

74Νέα παρέμβαση από την Ντόρα Μπακογιάννη που βλέπει συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ στην κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου για την έξοδο της Ελλάδα από την κρίση. Παρέμβαση που σίγουρα έχει στόχο στην επόμενη ημέρα στη ΝΔ.

«Η κυβέρνηση πρέπει να βρει, δίαυλους επικοινωνίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αναφέρθηκε και στην τροπολογία που πρόκειται να καταθέσει, η οποία θα προβλέπει μείωση των αντικειμενικών αξίες κατά 30%.

«Οι Έλληνες είναι υπερφολογημένοι και το αποτέλεσμα στα έσοδα δεν είναι το αναμενόμενο» τόνισε, υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι μέσα στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα είναι και η φορολογική μεταρρύθμιση.

«Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι σταθερά υπέρ της υπερφορολόγησης, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ελαφρύνουμε τη φορολόγηση. Το να έχουμε εμπορικές αξίες σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις αντικειμενικές, δεν μπορεί να μας δώσει ένα γνήσιο φορολογικό σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ πάνω σε πλασματικές αξίες.

Η βουλευτής της ΝΔ, υποστήριξε παράλληλα, ότι οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να μειωθούν και να έρθουν περίπου στο επίπεδο των εμπορικών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *