Ξεκαθαρίζει για Μανιάτη, ποιοι άλλοι φεύγουν

1Ραγδαίες ήταν χθες οι εξελίξεις όσον αφορά την παρουσία του Γιάννη Μανιάτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Χθες το sport-fm.gr αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης για τον διεθνή μέσο και λίγοι ώρα αργότερα από το Βέλγιο προέκυπτε η πληροφορία πως οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 30χρονου άσου.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», ο Μανιάτης φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει – έστω και για έξι μήνες – την καριέρα του στον βελγικό σύλλογο, αφού θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον περσινό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στο Βέλγιο αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Σταντάρ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο να συμφωνήσει με Ολυμπιακό και παίκτη. Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, πάντως, προκύπτει η πληροφορία πως θα υπάρχει συμφωνία για δανεισμό, χωρίς οψιόν και αναμένεται η απόφαση του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και του Τάσου Αυλωνίτη σε Άουγκσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς, αντίστοιχα. Όσον αφορά τώρα τον Ερνάνι, όλα δείχνουν πως θα μείνει, αφού μέχρι χθες η Πόρτο δεν είχε ενημερώσει για τη διακοπή του δανεισμού του παίκτη στους Πειραιώτες.

Από την πλευρά του, ο Πραξιτέλης Βούρος φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο ως δανεικός, αν και «παίζει» το σενάριο του Λεβαδειακού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *