Οικογενειακές διακοπές στη νότια Γαλλία για τους Ομπάμα

Οικογενειακές διακοπές στη νότια Γαλλία για τους Ομπάμα

Θα μείνουν σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα όπου η τιμή ενοικίασης για μια εβδομάδα είναι 55.000 ευρώ

Ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του έφθασαν την Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο της Αβινιόν για διακοπές μιας εβδομάδας στην νότια Γαλλία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες τους Σάσα και Μάλια κατευθύνθηκαν προς την Βιλνέβ λεζ Αβινιόν, μια πόλη που αντικρίζει την πόλη της Αβινιόν, από την άλλη όχθη του Ροδανού ποταμού.

Δεν δόθηκε επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την ακριβή κατοικία που θα διαμείνει ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος και η οικογένειά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα την εφημερίδα Midi Libre, η οικογένεια Ομπάμα θα περάσει την εβδομάδα στο νησί Μπαρθελά, που περιβάλλεται από τις όχθες του ποταμού. Θα μείνουν στο Μα ντε Πουαριέ, ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που ανήκει σε μια αμερικανική οικογένεια. Η συνολική τιμή ενοικίασης για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον ιστότοπο ενοικιάσεων: 55.000 ευρώ.

Οι φήμες είχαν οργιάσει την περασμένη εβδομάδα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο πρώην αρχηγός του αμερικανικού κράτους και η οικογένειά του θα διαμείνουν σε κατοικία στο μεγαλοπρεπές κτήμα του Γάλλου πρώην οδηγού της Formula 1 Ζαν Αλεζί, σε ορεινή περιοχή του Βιλνέβ.

Ένας μηχανισμός ασφαλείας δημιουργήθηκε από το νομό Γκαρντ γύρω από τον τόπο διαμονής της οικογένειας Ομπάμα. Αλλά είναι η ομάδα σωματοφυλάκων του τέως ενοίκου του Λευκού Οίκου που θα προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του καθόλη τη διάρκεια των περιηγήσεών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *