ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΧΙΤΜΕΝ: ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ο όρος χίτμαν Hitman (ΕΗΜ) δεν είναι πολύ γνωστός στην Ελλάδα και όμως έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στην χώρα μας. Πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών με αστρονομικές αμοιβές, η αποστολή των οποίων είναι να πηγαίνουνε σε διάφορες χώρες και αγοράζοντας στρατηγικούς τομείς της οικονομίας καταλύοντας ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία.

Οι μεγάλες αμοιβές τους προέρχονται από την Διεθνή Τράπεζα, την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (U.S. Agency for International Development), και από την παγκόσμια ελίτ που τους χρηματοδοτεί υποτίθεται για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη αλλά στην ουσία για την εξαγορά τον φυσικών πόρων και των ενεργειακών πηγών του πλανήτη.

Ο τρόπος της δράσης τους για να πετύχουν τους σκοπούς τους είναι πλαστές εκθέσεις για σημαντικά οικονομικά ζητήματα με ψεύτικα στοιχεία, αλλά κυρίως μίζες και εδώ έχουμε πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα όσον αφορά την Ελλάδα , ακόμα και άμεσες παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική πολλών χωρών με νοθευμένες συχνά εκλογές για ανάδειξη πολιτικής ηγεσίας από πειθήνια ανδρείκελα τους.

Ποιος δεν θυμάται τις τεράστιες μίζες στα εξοπλιστικά στις: Siemens , C4I των ολυμπιακών αγώνων σκάνδαλα που ενεπλάκη σχεδόν όλοι οι πολιτική ηγεσία της χώρας.

Είναι τόσο αδίστακτοι που χρησιμοποιούν σαν δόλωμα ακόμα και σεξουαλικές προκλήσεις για να μπορούν να εκβιάσουν στην συνέχεια τους πολιτικούς και να τους έχουν στο χέρι τους. Φτάνουν δε και στο σημείο για κάποιους ενοχλητικούς που δεν δείχνουν πρόθεση να υποταχτούν, να τους βγάλουν από την μέση με μαφιόζικο τρόπο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις φροντίζουν να φαίνεται ότι το θύμα έπαθε καρδιακή προσβολή και ανακοπή ή σκοτώθηκε σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Όλο αυτό το «παιχνίδι» παίζεται με ένα τέτοιο πολύπλοκο πως ο απλός πολίτης να μην καταλαβαίνει τίποτα ενώ συχνά χρησιμοποιούνε, στις περιπτώσεις που υπάρχει μια λαϊκή αντίδραση, την τρομοκρατία είτε αριστερή, είτε δεξιά, είτε ισλαμική για να φοβηθεί ο κόσμος και να υποτάσσεται πιο εύκολα. Υποτίθεται για λόγους ασφαλείας.

Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ένας πρώην χίτμαν-hitman ο“ John Perkins που περιγράφει στο αποκαλυπτικό βιβλίο του «Economic Hit Man» με λεπτομέρειες τον τρόπο δράσης αυτών των ανθρώπων.

Ο εν λόγω συγγραφέας έχει περάσει και από την NSA για αυτό και τα γραφόμενα του έχουν ιδιαίτερη αξία. Επίσης έχει δουλέψει σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις γνωρίζοντας έτσι όλα τα μυστικά της λειτουργίας της οικονομίας.

Αξιοσημείωτο είναι όπως αναφέρει το βιβλίο του John Perkins, ότι ο πρώτος hitman που πληρώθηκε από την ελίτ ήταν το 1950 ο Kermit Roosevelt Jr. Ο εγγονός του Teddy (Theodore Roosevelt)..ήταν αυτός που ανέτρεψε την κυβέρνηση του Ιρανού Μοσαντεκ ο οποίος ήθελε να εθνικοποιήσει τις πετρελαιοπηγές του Ιράν και να εκμεταλλευτεί η χώρα του τον ενεργειακό της πλούτο. Αυτό εξόργισε την παγκόσμια ελίτ και έτσι διαμέσου του χιτμαν Ρούζβελτ προκάλεσε πραξικόπημα και ανέτρεψε τον Μουσαντέκ για να αναλάβει στη συνέχεια ο φιλοαμερικανός Σάχης της Περσίας.

Αυτή η επιτυχία του Κέρμιτ Ρούσβελτ που κατάφερε και ανέτρεψε το αντιδυτικό καθεστώς του Ιράν χωρίς στρατιωτικό κόστος σε έμψυχο και άψυχο υλικό τον ανέδειξε στην κορυφή τον χίτμαν της παγκόσμιας ελίτ. Χαρακτηριστικό ήταν πως το περιοδικό Ταιμς τον προέβαλε ως άντρα της χρονιάς(man of the year).

Όπως συμπεραίνει ο πρώην χιτμαν στο βιβλίο του, η παγκόσμια ελίτ δεν χρειάζεται να τα βάλει με τη Ρωσία ή με κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να απειλήσει την ισχύ της, αφού έχει τον τρόπο μέσω των χιτμεν να επιβάλλει την παγκοσμία κυριαρχία της με τους τρόπους που αναφέραμε παραπάνω. Ένα από τα μεγάλα θύματά της είναι και η χώρα μας που σήμερα ζει υπό στυγνή μνημονική κατοχή.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *