Οι αρχαίοι Κινέζοι πήγαν στην Αμερική πριν 7000 χρόνια υποστηρίζει ειδικός στις βραχογραφίες

1Ανάγλυφα σε βράχους που βρέθηκαν σε όλη τη Βόρειο Αμερική έχουν δείξει ότι αρχαίοι Κινέζοι εξερευνητές ήρθαν σε επαφή με ιθαγενείς Αμερικανούς, πολύ πριν φτάσει εκεί ο Κολόμβος.

Πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο Κολόμβος ήταν ο τελευταίος στην πραγματικότητα που ξανανακάλυψε την Αμερική, και ότι μάλιστα χρησιμοποίησε αυτές τις γνώσεις των αρχαίων για να το πετύχει. Πριν από αυτόν είχαν προηγηθεί η Έλληνες, οι Κινέζοι και οι Σκανδιναβοί Βίκινγκς τουλάχιστον. Και πολλές ενδείξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την θεωρία.

Τέτοιες ενδείξεις είχαμε παρουσιάσει και εμείς εδώ στο Crashonline πριν ένα χρόνο, όταν ο John A. Ruskamp Jr, ένας ερασιτέχνης ερευνητής είχε ανακαλύψει βραχογραφίες στην Αριζόνα και στο Νέο Μεξικό και υπολογίζονται 2800 ετών.

Τώρα ο YaoLiang Song, ένας καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της ανατολικής Κίνας στη Σαγκάη, ειδικός πάνω στα πετρογλυφικά και τις βραχογραφίες και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ επίσης, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υποστηρίζει την ερμηνεία ότι τα πετρογλυφικά στην Αμερική έχουν αρχαία κινεζική προέλευση, έχοντας υπόψιν του τα ευρήματα του Ruskamp, σύμφωνα με το epochtimes.

archei-kinezi-pigan-ameriki-prin-7000-chronia-ipostirizi-idikos-vrachografies

Ο Ruskamp δίπλα σε βραχογραφίες που έχει ανακαλύψει και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αρχαία κινεζική γραφή, στο φαράγγι Nine Mile της Γιούτα.

Ο Song εκτιμά ότι οι βραχογραφίες έχουν ηλικία περίπου 5.000 έως και 7.000 χρόνια ετών, πηγαίνοντας την Κινεζική παρουσία στη Βόρειο Αμερική πολύ πριν τα 3.000 χρόνια που υποστηρίζει ο Ruskamp.

Ο Κινέζος καθηγητής είπε για την έρευνα του ερασιτέχνη ερευνητή: «Ο Ruskamp παρουσιάζει … σαφώς αναγνωρίσιμα αρχαία κινεζικά μηνύματα που γράφτηκαν στην πέτρα πριν από πολύ καιρό, και τα οποία μέχρι σήμερα έχουν παραμείνει αδιατάρακτα και παραγνωρισμένα».

 

Και συνέχισε: «Οι ανθρωπολόγοι και αρχαιολόγοι παραβλέπουν (λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι γενικά γνώστες της αρχαίας της κινεζικής γραφής, και ότι τα ευρήματα βρίσκονται σε δύσκολες και απομακρυσμένες περιοχές) ότι η παρουσία του κινεζικού λαού στη βορειοαμερικανική ήπειρο μπορεί να είναι ένα ιστορικό γεγονός.»

Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *