Οι αταίριαστοι: Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων

Είτε ανήκετε στις δύσπιστες με τα ζώδια, είτε στις εθισμένες στο ζωδιακό κύκλο που δεν χάνουν τις καθημερινές προβλέψεις ούτε για…
αστείο, σίγουρα θα έχετε υποπέσει στην περιέργεια να δείτε αν ταιριάζει το δικό σας με του αγαπημένου σας. Εμείς λέμε να το πάμε αντίστροφα και να σας προειδοποιήσουμε για τη χειρότερη πιθανή εκδοχή. Ας ρίξουμε μία ματιά στα ζώδια που σύμφωνα με τους ειδήμονες, δε θα μπορούσαν να αντέξουν για πολύ ο ένας τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΤΑΥΡΟ

Εκρηκτικά και τα δύο ζώδια, αναμένονται πολλοί καβγάδες αν παραμείνουν μαζί. Αρκετά εγωκεντρικοί χαρακτήρες και οι δύο, καταλαβαίνετε πως δε θα αργήσουν και πολύ οι πρώτες εκρήξεις. Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, να προσθέσουμε και την παντελή έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων, που δένουν ένα ζευγάρι και αναζωπυρώνουν τη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ με ΠΑΡΘΕΝΟ
Πρόκειται για σπάνια περίπτωση σχέσης έτσι κι αλλιώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο Παρθένος είναι υπερβολικά ορθολογιστής για να αντέξει τον αιθεροβάμονα Δίδυμο και έτσι δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΥΔΡΟΧΟΟ
Οι Σκορπιοί δε μπορούν τη μετριότητα και με τους πολύ ήπιους τόνους, πλήττουν. Οι low profile Υδροχόοι από την άλλη, δεν είναι συνηθισμένοι στις τόσο υψηλές εντάσεις. Αφήνεται στην καθημερινότητα και απολαμβάνει τους ήπιους ρυθμούς του “let it be”. Η ανεμελιά του είναι δύσκολα διαχειρίσιμη για τον αγαπημένο μας Σκορπιό, που δε θα αργήσει να δυσανασχετήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΚΡΙΟ
Εδώ έχουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου στους ανέμελους Κριούς. Αφήνονται και παραδίνονται άνευ όρων, όντας υπερβολικά δοτικοί. Οι Σκορπιοί, όμως είναι ικανοί με την έντονη αποφασιστικότητά τους να εκμεταλλευτούν αυτή τη δοτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ με ΙΧΘΥ
Στην περίπτωση αυτή, ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι άλλος και ακούει στο όνομα ρουτίνα. Και οι δύο αναζητούν τη σιγουριά και τη συναισθηματική ασφάλεια, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε αφόρητη πλήξη και η σχέση να βαλτώνει.

ΔΙΔΥΜΟΣ με ΛΕΩΝ
Ο Δίδυμος είναι η προσωποποίηση της ενέργειας και της έντασης, που μάλλον πηγάζει από τον κυβερνώντα πλανήτη τους, τον Ερμή. Αντίθετα, ο Λέων αναζητά τη σιγουριά και θέλει να κινείται με πιο ρεαλιστικούς ρυθμούς και στόχους. Όπως καταλαβαίνετε, η ασυμφωνία χαρακτήρων είναι αναπόφευκτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ με ΚΑΡΚΙΝΟ
Τα δύο αυτά ζώδια είναι τόσο ίδια που καταλήγει να είναι πρόβλημα. Οι πολλές τους ομοιότητες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε ένα friendzone. Τα ετερώνυμα έλκονται ας μην το ξεχνάμε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΔΙΔΥΜΟ
Άλλο ένα ζώδιο απαγορευτικό για το σκορπιό είναι ο Δίδυμος. Ο τελευταίος, ιδιαίτερα ελευθερομανής, δε θα μπορούσε να αντέξει τις έντονες πιέσεις του σκορπιού. Πόση υπομονή να μπορέσει να κάνει ώστε να υπάρχει διάρκεια;

ΤΟΞΟΤΗΣ με ΙΧΘΥ
Ο περιπετειώδης Τοξότης, είναι εγκεφαλικός τύπος και οραματιστής. Είναι πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του και επιζητά τον κατάλληλο σύντροφο για να τα μοιραστεί. Οι Ιχθύες μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτούς, αφού έχουν ταχθεί στο ρομαντισμό και απαρνιούνται με πείσμα την πραγματικότητα. Έτσι, ο Τοξότης μπορεί να αποπροσανατολιστεί και να βρεθεί σε πλήρη σύγχυση.

ΤΟΞΟΤΗ με ΤΑΥΡΟ
Είναι γνωστό πως οι Ταύροι δεν αρέσκονται στις εκπλήξεις και θέλουν τα πάντα άψογα προγραμματισμένα. Στο αντίθετο άκρο βρίσκονται όμως οι απρόβλεπτοι και περιπετειώδεις Τοξότες, που όλα αυτά τα βρίσκουν απείρως βαρετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΛΕΩΝ
Εντάξει, δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς για το συνδυασμό αυτό. Εκρηκτικός από κάθε άποψη, πρόκειται για μία σχέση μίσους και πάθους. Το υπερβολικό πάθος μπορεί καμιά φορά να βγει σε κακό. Είναι και οι δύο τόσο έντονες και ασυμβίβαστες προσωπικότητες, που ένας μεγάλος τσακωμός είναι εγγυημένος.

ΖΥΓΟΣ με ΥΔΡΟΧΟΟ
Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο open mind άτομα που θα μπορούσατε να γνωρίσετε. Όντας ιδιαίτερα ελεύθερα πνεύματα, δεν αργούν να κερδίσουν τη συμπάθεια όσων τους περιβάλλουν. Όχι όμως και των Ζυγών, που λατρεύουν την ισορροπία και επιθυμούν πιο άμεσες συμπεριφορές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *