Οι Ελληνίδες celebrities που απατήθηκαν και… το παραδέχτηκαν!

1Μπορεί να είναι όμορφες, διάσημες και πετυχημένες  δεν κατάφεραν όμως  να… γλιτώσουν το «κέρατο».

Πριν λίγους μήνες η Ζωή Λάσκαρη η οποία τη δεκαετία του ’60 έκανε πολλούς άντρες να παραμιλούν με την αψεγάδιαστη ομορφιά της, τους άφησε όλους «άφωνους» όταν παραδέχτηκε δημόσια πως ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος την έχει απατήσει και όχι μόνο μία φορά!

ζοιτσα (650x389).jpg

«Η σχέση θέλει δουλειά… Τον έχω πιάσει 100 φορές. Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όμως τον λατρεύω » είχε δηλώσει μεταξύ των άλλων η ηθοποιός.

«Τάρανδο» έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού δεν κερατώθηκε μόνο μία φορά αλλά αρκετές!

ντορετακι.jpg

«Έχουν φυτρώσει κέρατα στο κεφάλι μου, πολλές φορές. Θύτης σε σχέση, δεν έχω υπάρξει! Θύμα… ναι!» είχε αποκαλύψει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

παπουτσάκη κατερίνα.jpg

Πως απατήθηκε έμαθε κατόπιν εορτής όμως και η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ε, ναι! Έχω φάει κέρατο. Το έμαθα αφού χωρίσαμε ότι με κεράτωνε ασυστόλως. Δεν μπορώ να πω τι του είπα» είχε αποκαλύψει καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Άλλη μία εξίσου ωραία γυναίκα που ήπιε το πικρό ποτό της απιστίας ήταν και η Άσπα Τσίνα την οποία γνωρίσαμε πριν από χρόνια στο «Fame Story».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στην εκπομπή «Μία» πως ο σύζυγός της Γιάννης,  με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και ένα γιο, είχε δύο ολόκληρα χρόνια δεσμό με μία άλλη γυναίκα!

ασπα.jpg

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, το ανακάλυψα εντελώς τυχαία, ήταν και η στιγμή που ήμουν εντελώς αφύλαχτη. Όταν σε μια σχέση γίνεται κάτι τέτοιο, έχει αφεθεί χώρος και από τις δύο πλευρές. Κάποια στιγμή χάθηκε η επικοινωνία, έμεινε κενός ο χώρος. Έχασα κιλά, έχασα το χιούμορ μου και κατάλαβα τι θέλω από τη ζωή» είχε δηλώσει ενώ αποκάλυψε πως τον συγχώρεσε και τον δέχτηκε πίσω στο σπίτι τους!

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *