Οι ευχές του Βασίλειου Κωστέτσου στη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Nomads

Οι ευχές του Βασίλειου Κωστέτσου στη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Nomads

Το μήνυμα που της έστειλε από το Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κούνησε μαντήλι για το Nomads 2. Το εκρηκτικό μοντέλο θα πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και ο καλός της φίλος, Βασίλειος Κωστέτσος τής έστειλε τις πιο θερμές του ευχές. «Εύχομαι και νικήτρια» της έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αν θα είναι τελικά η νικήτρια του παιγνιδιού και οι ευχές του σχεδιαστή θα πιάσουν τόπο, θα δείξει. Εξάλλου, οι συνθήκες στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν θα είναι ιδανικές, ούτε εύκολες. Αλλά η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει έτοιμη για όλα και με ενθουσιασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό Ταξίδι Δήμητρα! Ευχομαι και νικήτρια στο Nomads! My Amazing Show!in Thessaloniki ????❤? Στην Μαγική Ομορφη….Συνεφιασμενη Θεσσαλονίκη! Thessaloniki One of my Ever Best Shows in Beautiful Thessaloniki! “White Tower Passion” FW 2018-19 Sunday 30-9-2018 @koumantzias_carspecialists @electrapalacethessaloniki @fiat_gr @fiat @fiat.thessaloniki @ellinair_airlines @ellinair_fanpage @kalfidis_jewellery #makeup #theanotzampazi @theanotsampazi #hair @studiop.skg #shoes @fratellipetridi special thanks @bazimasleo @vmichelis @mariagarefalaki_jc #sophiaballou @djmaggiex @prokopiosmakrilakis @tasosvigliaris #havefun #bestshow #passionoffashion #kostetsos #vassilioskostetsos #thessaloniki #koste #macedonia @ellipapageli @bazimasleo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

Λίγες ημέρες, πριν φύγει για το Nomads το μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου, στον Λευκό Πύργο. Κι έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στις δημιουργίες του σχεδιαστή. Οι δυο τους συνδέονται με φιλία χρόνων και τώρα, ο Κωστέτσος θα είναι ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της Αλεξανδράκη, στο ριάλιτι.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *