Οι κοινές διακοπές της Άννας Βίσση με το Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια

Οι κοινές διακοπές της Άννας Βίσση με το Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια

Οι πρώην σύζυγοι σε χαλαρές στιγμές

Είναι οικογένεια και το αποδεικνύουν κάθε φορά. Μπορεί η Άννα Βίσση με το Νίκο Καρβέλα να έχουν χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όμως, η σχέση τους είναι άψογη (αν κι έχει περάσει και αυτή την κρίση της) και καιρό τώρα αποτελούν ιδανικό μοντέλο για πρώην συζύγους.

Αλλά δεν είναι μόνο η σχέση του μουσικοσυνθέτη με την πρώην του Άννα Βίση. Το ίδιο άψογες είναι και οι σχέσεις του με την Άννίτα Πάνια και φαίνεται ότι ο Καρβέλας έχει βρει το «μυστικό» για να τα έχεις καλά με τις πρώην συζύγους. Αλλά και αυτές να τα έχουν καλά μεταξύ τους. Πράγμα σημαντικό. Θα λέγαμε και όχι ιδιαίτερα συχνό. Εξάλλου, οι δύο γυναίκες είναι και οι μητέρες των δύο παιδιών του, της Σοφίας και του Ανδρέα.

Μάλιστα, οι σχέσεις όλων είναι τόσο καλές, που οι τρεις τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Καλαμάτα. Τόπος καταγωγής της Πάνια, η οποία διατηρεί εξοχικό σπίτι στην περιοχή. Η Βίσση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφία των τριών την οποία συνόδευσε με το στίχο του γνωστού τραγουδιού «Εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε». Και από κάτω οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της.

Λίγες ώρες μετά ανέβασε μία νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Πάνια, να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στην παραλία.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *