Οι Ναζί είχαν ανακαλύψει άγαλμα 1000 ετών που φέρει τη σβάστικα..Και ήταν φτιαγμένο από μετεωρίτη!

1Να και μια είδηση λες και είναι βγαλμένη από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς…
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως ένα αγαλματίδιο που ανακαλύφτηκε από τους Ναζί τη δεκαετία του τριάντα είναι φτιαγμένο από υλικό μετεωρίτη!

Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο ενός άντρα που φέρει τη σβάστικα στην κοιλιά, το οποίο έχει 24 εκατοστά ύψος, ζυγίζει 10 κιλά και κατασκευάστηκε από ένα σπάνιο είδος σιδήρου πριν από 1000 περίπου χρόνια.

Ανακαλύφτηκε στο Θιβέτ το 1938 από τον επιστήμονα Ερνστ Σάφερ, ο οποίος βρισκόταν εκεί με εντολή του αρχηγού των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ, προκειμένου να εντοπίσει τις ρίζες της… Άριας φυλής.
Το υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί ο επονομαζόμενος «Σιδερένιος Άντρας» εικάζεται πως προέρχεται από το μετεωρίτη Τσίνγκα που προσέκρουσε στον πλανήτη μας πριν από περίπου 15.000 χρόνια…

Πιστεύουν ότι είναι μέρος μετεωρίτη, ο οποίος συνετρίβη περίπου πριν 15.000 χρόνια . Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν από το περιοδικό, Meteoritics and Planetary Science ..
Η εκστρατεία του επιστήμονα Ερνστ Σάφερ,υποστηρίχθηκε από τους Ναζί, ιδίως από Χάινριχ Χίμλερ, επικεφαλής των SS.

Ο Χίμλερ πίστευε ότι η Άρια φυλή προέρχεται από το Θιβέτ και ήταν ήθελε πάση θυσία να ανακτήσει τα αντικείμενα από την περιοχή.
www.bbc.co.uk/news/science-environment-19735959

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *